I 2 månader har hunden varit på rymmen – 6-åriga flickan gör udda knep

I 2 månader försöker de fånga hunden som rymt – då gör 6-åriga flickan ett försök med sitt udda knep

Hunden Daisy var inte riktigt nöjd med sitt nya hem efter hon blev adopterad.

Hon bestämde sig för att rymma och ingen kunde fånga in henne, enligt Paw my Gosh.

En flicka ser vad som händer och hjälper till på det mest udda sättet jag har sett.

Bara två dagar hade gått efter att Daisy adopterades till sitt nya hem innan hon stack iväg och var på rymmen i hela två månader, enligt Paw my Gosh.

Hundar tappar förtroendet när människan är elak

Hundar är vanligtvis väldigt hängivna gentemot sina ägare och är flockdjur som älskar sin familj. Men när människan har varit tillräckligt elak, kan hundar tappa förtroendet och tilliten helt.

Daisy var på rymmen i två månader

Det hade hänt honhunden Daisy som verkade ha tappat allt hopp om människan. Efter att hon adopterades till sin nya familj, tog det bara två dagar innan hon stack i väg. Folk försökte att mata henne, ropa och kela för att fånga in henne under två månader. Men det gick inte. Daisy blev mer och mer osäker och det blev allt svårare att locka in henne, enligt Paw my Gosh.

6-åriga flickan fick en idé

Då dyker 6-åriga flickan Megan upp. Hon hade sett hur folk runtomkring henne gjort misslyckade försök att närma sig Daisy och tyckte att det var dags att hjälpa till.

Hon frågar om hon får hjälpa till och hon har en ganska udda plan för att närma sig Daisy som just då befann sig på en åker med högt gräs.

Flickan sitter i gräset innan hon lägger sig ned. Foto: Youtube

Ligger i gräset och kravlar

Hon gör precis som man ska göra och får Daisy att komma till henne. Det smartaste Megan kom på, var att lägga sig på mage och komma i samma nivå som Daisy, om inte lägre än henne, för att hon inte skulle känna sig underlägsen. Megan började kravla sig till Daisy och uppförde sig lite som en hund på fyra ben. Till en början ser det ut som att Daisy blir lite förvånad och osäker över situationen.

Till slut kommer Daisy fram till Megan. Foto: Youtube

Fångade hennes hjärta

Men efter ett tag har Megan fångat hennes hjärta och de två börjar busa och kela med varandra i det höga gräset.

Megan klarade att ”fånga” Daisy på sitt första försök. I det här fallet fångade hon Daisys hjärta och hunden följde glatt med Megan hem. Det märktes direkt att Daisy hade fått tillbaka ett stort självförtroende och kände sig älskad av flickan. De blev väldigt bra vänner efter den här dagen och flickan hyllades stort för sin fina insats.

Daisy följde med Megan hem. Foto: Youtube

Se klippet när flickan gör den udda insatsen som får Daisy att komma till henne:

Vilken smart och snäll flicka! Sprid gärna detta vidare om du också tycker att flickan gjorde ett fantastiskt jobb med att få Daisy att känna sig älskad igen!