Husse vill slänga ut julgranen, hundarnas reaktion får hela nätet att brista ut i skratt

Julen är en högtid som ska vara fridfull för såväl oss människor som djur.

Men att städa ut julen är både tidskrävande och mindre rolig. Det var ingenting dessa två hundar tyckte.

Julen innebär mycket stress. Julklappar ska inhandlas, mat ska lagas och släktingar ska träffas. Men när julafton väl är kommen, och alla släktingar samlas, är det alltid lika trevligt och fridfullt.

För alla djur där ute är julen i de svenska stugorna, och världen över, förhoppningsvis också lika härlig. Kanske blir det en julklapp eller två som väntar där under granen och kanske finns det även extra god mat att få avnjuta medan man får vara nära sin familj.

Bildkälla: Google/Ellsworth Air Force Base

Men när julen är över är det samma visa varje år. Rester som ska ätas upp, pynt som ska ställas undan, och inte minst en gran som ska kastas ut med allt vad det innebär.

För många kan det vara en enkel procedur. Men för de här hundägarna skulle det bli en kamp.

Bildkälla: Youtube

Älskar stora granen

Hundar älskar som vi redan vet att leka och ta hem pinnar att stolt visa upp. Men när husse skulle slänga familjens gran skulle han få betydligt större problem än vad han trodde från början. Hundarna ville verkligen inte att julen, och granen, skulle kastas ut.

När husse försöker slänga granen i den närliggande skogen följer hundarna efter. Men de vill inte bara se på. De börjar dra i granen, som ett sätt att säga ”nej vi vill ha kvar den” eller ” det är vår leksak, den får du inte kasta”.

Bildkälla: Youtube

Hundarna kämpar mot husse och försöker med all kraft vinna kampen om att få ha kvar sin stora fina leksak till gran.

När husse ramlar omkull kan inte matte, som filmar från huset, hålla sig för skratt. Deras älskade hundar vill ju bara leka!.

Bildkälla: Youtube

Efter mycket om och men lyckas till slut husse kasta över granen på andra sidan staketet och hundarna får vända om och leta efter nya äventyr.

Men jag är helt säker på att de har en belöning som väntar de här två sötnosarna till hundar. Om belöningen inte skulle handla om extra god mat eller en stor pinne vet jag att de kommer få det genom kärlek från deras husse och matte. Precis den kärleken de alltid förtjänar.

Se det härliga klippet här nedan:

Vilka urgulliga hundar! Tveka inte på att dela vidare om du också tyckte de här hundarna var söta.