Hunden vill inte lämna rastgården – när den börjar ”prata” kan husse inte hålla sig för skratt

Att få höra sitt barns gnälliga röst ropa: ”Jag vill inte gå hem!” är något de flesta föräldrar fått uppleva, troligtvis rätt så många gånger också.

Däremot är det nog inte lika många hundägare som behövt argumentera med sin fyrbenta familjemedlem om när promenadstunden är över – men det är precis vad som händer den här kvinnan.

Själv hade jag svårt att inte skratta högt åt hundens urcharmiga, och väldigt envisa, försök att få sin husse att ändra åsikt.

Vem tror du är mest envis? Kolla in klippet nedan för att se om husse faktiskt ger med sig.

Den här oerhört charmiga huskeyn gör allt för att få sin husse att förstå att promenaden inte är över än, oavsett vad kvinnan själv tänker om saken.

Envis som få fortsätter den här fyrbenta familjemedlemmen att vägra gå hem, trots husses inkallande rop. Och det råder ingen tvekan om vad hunden menar:
”Nooooo! Jag vill inte gå hem!”.

Men trots sin tydliga önskan om att få stanna, blir det ändå husse som får sin vilja igenom den här gången – även om jag måste säga att jag tycker hunden gjorde ett riktigt starkt försök.

Våra husdjur har verkligen helt olika personligheter och viljor – och det är inte alltid att de håller med sin husse eller matte. Men ofta får det oss bara att älska dem ännu mer. Dela om du håller med! <3