Uttråkade hundvalpen vill väcka sina syskon – lyssna nu när han börjar sjunga

När man vaknar är man oftast inte i sitt bästa lag. Ögonen är halvt öppna, näsan kanske är täppt och rösten är skrovlig.

Just det sistnämnda händer de flesta, även våra älskade hundar. En som fick känna på det var den här lilla hundvalpen, som trots sin rispiga röst inte kunde hålla sig från att ge sina syskon den bästa sången de kunde få.

I många familjer är det alltid en person som sticker ut lite extra, oavsett om det handlar om personlighet eller vilken väg i livet hen tar.

Men det gäller inte bara för oss människor, det gör det även för djur. Ett bra exempel på det är den här husky-valpen.

Bildkälla: Youtube

Samtidigt som hans syskon låg och drömde i ett fantasiland långt borta från verkligheten verkade han inte alls vara nöjd med att vara ensam. Men att väcka sina syskon när de ligger och sover kanske inte alltid är uppskattat.

Det var ingenting den lilla valpen tänkte på.

Bildkälla: Youtube

Vacker sångröst

Utan att tveka började valpen yla så högt den kunde. Det märks att det är tidigt på morgonen då hans röst är lite raspig men det är ingenting som stoppar honom.

Precis som duktiga sångare och sångerskor vi har sett på scener världen över verkar den här valpen också ha förmågan att vackert uttrycka sig genom sin sång.

Bildkälla: Youtube

Men lyckades han väcka sina syskon? Nej, de verkade nog snarare tycka att hans härliga stämma förde dem djupare in i sina drömmar.

Att en valp ylar kan betyda flera saker. Dels kan det vara att den är uttråkad och dels för att den vill ha uppmärksamhet. Vi ska också komma ihåg att det är en husky, och det är på det här viset de kommunicerar.

Oavsett vet vi att ägaren var precis bredvid och kunde mysa med honom, ge honom mat och bara finnas nära. Lyckligtvis hade inte valpen behövt vara ensam länge trots att syskonen låg och sov. Men vi kan bara älska hur söt han är med sina fina oskyldiga ögon, mjuka päls och fantastiska sång.

https://www.youtube.com/watch?v=S5aUCXPQluk

Vilken fantastisk liten sångröst den lilla valpen har. Tryck gärna på DELA här nedanför om den här lilla krabaten fick dig på gott humör.