Hundvalpar är kvar i brinnande huset – då släpper brandmannen allt och gör det ingen annan vågar

Att springa in i ett hus som står i lågor innebär en stor risk med livet som insats, och det är inte många som skulle göra det för djur. Men det finns de hjältar som ser att hunden är människans bästa vän. En brandman i San Diego är en sådan. Tack var honom är två små hundvalpar vid liv idag.

När en stor brand bröt ut i en villa i amerikanska San Diego förra veckan var det två hundvalpar som inte kunde ta sig ut. Branden härjade och var förenad med livsfara, vilket gjorde att människorna flydde i panik.

Agerade blixtsnabbt för hundarna

Men när en brandman fick veta att det fanns två små hundvalpar därinne inne tvekade han inte en sekund. Med sig själv som insats sprang han in i lågorna, och fick ut de små lurviga valparna oskadda. Se hjälteinsatsen som fångades på film här:

Dogs Rescued From Burning Home

A San Diego firefighter ran into a burning home Tuesday to save two small dogs that were trapped inside.Details here: http://via.kswbtv.com/jt1Sh

Posted by FOX 5 San Diego on Tuesday, May 15, 2018

 

Det gör mig så varm i hjärtat att se att det finns sådana djurvänner. Dela gärna för att inspirera andra och hylla denna brandman.