Valp dumpas på djurhem – hans senare avsked får alla att brista ut i tårar

Hundvalp dumpas hjärtlöst på djurhem – men det är hans avsked som får personalen att brista ut i tårar

När du vet att du har hittat den rätta så flyger du långa vägar för att hämta hem honom.

Så gjorde i alla fall Jayne som blev förälskad i hunden Cosmo efter att hon fick höra att han dumpades av sin förra ägare, enligt The Dodo.

Den två-årige sankt bernhardshunden Cosmo dumpades av sin ägare på ett hundhem i Nebraska. Cosmo själv var väldigt förvirrad och förstod inte varför. Volontärerna på hemmet beskrev honom som väldigt vänlig när de la ut en annons på deras hemsida ”Hearts United for Animals”, enligt The Dodo.

Tog flyget direkt när de såg honom

Jayne och hennes man fick syn på Cosmo och blev så exalterade och kära att Jayne satte sig direkt på flyget från New York till Nebraska.

Hon behövde bara titta på Cosmo för att veta att hon ville adoptera honom.

Fann varandra direkt

Inför mötet var volontärerna otroligt nervösa över hur de två skulle komma överens. Förhoppningen var att Cosmo skulle tycka om Jayne lika mycket som hon tyckte om honom.

Men Jayne och Cosmo fann varandra direkt. Cosmo blev kliad bakom öronen och sken upp som en sol av att få sitta så nära Jayne och gosa.

Cosmo och Jayne. Foto: Youtube

Volontären brast ut i tårar

Det blev även ett tårögt möte. En av volontärerna brast ut i tårar som var ledsen över att Cosmo skulle flytta, men samtidigt otroligt glad över att han skulle få ett sådant fint hem. Hon såg direkt att Jayne var en perfekt mamma åt Cosmo som skulle älska honom villkorslöst och aldrig dumpa honom som den förra ägaren hade gjort.

Volontären brister ut i tårar av mötet. Foto: Youtube

”Jag vet inte om Cosmo förstår vad som händer här, men jag tror att han förstår att det är en människa här som vill ge honom lite kärlek och han är rätt glad över det”, säger volontären i en intervju med The Dodo.

Jayne hyrde en bil och körde hem Cosmo till New York. Till en början var Cosmo lite orolig för att kliva in i bilen, men han litade fullt ut på Jayne och de båda tog sig hem i säkerhet och kunde påbörja sitt nya liv tillsammans.

Cosmo älskade sin nya familj – allihopa

Väl där hemma fick Cosmo en överraskning. Familjen hade två andra hundar sedan tidigare – Poppy and Grendel. Cosmo blev överlycklig och kom överens med båda hundarna direkt.

Men den andra överraskningen var familjens jättestora kanin som också blev en vän att kela med.

Foto: Youtube

Cosmo hade inte kunnat tänka sig ett sådant här bra hem med så många kärleksfulla vänner efter ha blivit hjärtlöst dumpad av någon han litade på. Men Cosmo verkade inte ha tappat hoppet om människor då han omfamnade de allihopa och tog emot och började ge kärlek igen.

Se klippet när Cosmo kommer till sitt nya hem:

Det här gjorde mig så rörd. Sprid gärna detta vidare för att önska Cosmo lycka till i sin nya familj!