Hundmamman skriker på hjälp för sin son – sätter allt hopp till människorna som strax dyker upp

.

Att se djur som lider eller är i knipa har alltid fått mitt hjärta att brista. De är så hjälplösa och oskyldiga och berör oss på djupet.

Animal Aid Unlimited räddar djur på gatan och anordnar utbildningar för att djur ska kunna få det bättre.

Deras uppdrag beskrivs hålla på ”till den dag då alla levande varelser behandlas med medkänsla och kärlek”.

Nyligen fick organisationen ett telefonsamtal om en valp som låg vid sidan av vägen och var i dåligt skick.

När djurräddarna äntligen kom fram såg de att han hade mamman vid sin sida – och hörde hur hon ropade på hjälp.

Hunden stod vakt vid sin unge. Men på något sätt visste den här kloka mamman att djurräddarna från Animal Aid Unlimited faktiskt var där för att hjälpa henne, och hon hade fullt förtroende för dem.

Mamman ville hjälpa till, men visste att hon inte kunde göra det själv.

Djurräddarna plockade upp valpen, och samtidigt som han ropade ut sin smärta kunde de också höra hur mamman skällde i medlidande för sin lille son.

Hundpappan var också orolig och rusade för att se efter vad det var som hände. Animal Aid Unlimited tog noggrant och försiktigt upp den lilla valpen till sin ambulans för att ta honom till veterinärkliniken.

Hundmamman fortsatte att försöka kommunicera samtidigt som djurräddarna försiktigt lyfte in hennes valp i ambulansen.

Tyvärr hade valpen två djupa sår på axlarna. Såren kunde vara livshotande om han inte fick vård i tid.

Den lilla valpen var en väldigt modig pojke i hela processen – men han behövde mycket vila, mat och kärlek. Efter att ha fått den hjälp han behövde ville han desperat gå igen på egen hand, men det kunde han inte. Inte än i alla fall.

”Vi var inte säkra på om nervskadorna var permanenta. Men Toggle (som den lille valpen heter) hade det bra under hela hans läkningstid, och medan vi alla blev förälskade i hans otroligt söta och fina sätt. Samtidigt som vi visste att det fanns några väldigt speciella som väntade på honom därhemma”, skriver Animal Aid Unlimited.

Och nu till deras söta återförening! Den här lyckliga historien började sorgligt, när hundmamman ropade ut i ångest, men slutade alltså lyckligt.

Se hur hela familjen ser ut i dag. ?

Det är svårt att titta men slutet är lyckligt. Det värmer hela mitt hjärta att  se människor i andra länder älska och skydda försvarslösa djur. 

Tack och Gud välsigne dig ❤️ Vänligen DELA detta om du också älskar djur!