Hundmamma hittas bunden i säck på öde väg, när veterinären tittar närmare avslöjas mörka sanningen

Människor slutar aldrig förvåna mig. Vissa människor kan vara så oerhört grymma mot djur, och jag kan liksom inte förstå hur deras hjärnor fungerar. Har de inga spärrar?

Hur som helst, den här historien har ett väldigt lyckligt slut, och därför väljer jag att dela den med er. Jag lovar att ni kommer få ett leende på läpparna när ni läser slutet.

Det hela började med att Josiane Almeida, en brasiliansk djurrättsmedarbetare, fick ett samtal om en hund och några valpar som hade hittats övergivna på en väg.

Någon hade bundit fast hundmamman och placerat henne i en säck. De fyra valparna stod oroliga bredvid sin mamma, utan att kunna dia henne på grund av säcken.

”Det är ett av de värsta fall av djurplågeri jag sett” berättade Josiane senare i ett facebookinlägg.

Youtube/Jornalistas pelos Animais

Hundarna hade legat där på vägen en längre tid, och var uttorkade och rädda.

När Josiane kom till platsen frigjorde hon genast hundamman från säcken. Tiken var först på sin vakt, livrädd för vad Josiane skulle göra mot henne. Hon hade förmodligen bara dåliga erfarenheter av människor.

Men efter en stund förstod hon att Josiane inte ville henne något illa. Hon verkade faktiskt vilja dem väl. Hunden bestämde sig för att lita på Josiane.

En stund senare satt hela familjen i Josianes bil, på väg mot ett tryggare liv.

Hundarna fick mat och vatten och vilade upp sig en stund på en mjuk filt. Sedan kördes de till veterinären för en noggrann undersökning.

Facebook/Josiane Almeida

Det visade sig att hundmamman hade en växande cancertumör. Förmodligen var det därför ägaren valt att dumpa henne på det där hemska sättet. Valparna var uttrokade, men friska.

Josiane delade bilder på hundarna på sociala medier och berättade deras historia. Det dröjde inte länge innan donationer kom in. Främmande människor berördes av den sorgliga historien och ville hjälpa till att betala för hundmammans cancerbehandling.

Facebook/Josiane Almeida

Tack vare de ekonomiska bidragen kunde behandlingen starta genast, och hundmamman har nu goda chanser att bli frisk igen. Valparna måste bara växa till sig lite, sen är de redo att adopteras till nya kärleksfulla familjer.

Facebook/Josiane Almeida

Från att vara dumpade på gatan till att nu ha en ljus framtid framför sig – jag är så glad att det slutade väl för dessa underbara hundar.

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem! DELA om du håller med!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/5GMfw0f43eo” /]