Hundens mage vill inte sluta växa – skriver världshistoria när ungarna kommer ut

Valplycka är något av det bästa som finns!

När de små liven ser dagens ljus för första gången…det är en sötchock som inte kan jämföras med något annat! När de små söta hundarna öppnar ögonen första gånger och håller sig tätt intill sin mamma, det är så vackert att få vara med om och bevittna.

Just detta fick ägarna till denna chihuahua vara med om. I genomsnitt föder en chihuahua en kull om fem ungar – även om det inte är helt ovanligt att det brukar bli fler eller färre än så.

Möt hunden Coco!

Foto: Youtube

Hon hamnade i Guinness rekordbok då hon satte ett världsrekord när hon födde sina valpar.

Hennes mage växte och växte, men ägarna kunde på förhand ändå inte ana hur många ungarna som verkligen skulle titta ut och se dagens ljus när det var dags. Coco kände sparkarna och på videoklippet nedan kan man se hur magen rör på sig.

Foto: Youtube

Det är i en chihuahua-kategori som Coco har hamnat i rekordboken. Cocos ägare, Bill och Dawn Slater har två vuxna barn, en tonåring och en bebis i hushållet. Samtidigt är de stora djurvänner som har flera hundar, bland annat två andra chihuahor.

De väntade sig därför att familjen skulle utökas när Coco blev dräktig. Men efter att fem valpar, som är det ”normala” för chihuahuas, sett dagens ljus, så insåg de att det inte var över där… Det blev till slut hela tio valpar!

I stället fortsatte det att ploppa ut fler och fler ungar…

Så underbart! Dela gärna denna underbara valplycka vidare!

TV: 10 av världens mest utrotningshotade djur