Hundens listiga beteende fångas på kameran – passar på när hon tror ingen i familjen kan se
Hund badar

Hundens listiga beteende fångas på kameran – passar på när hon tror ingen i familjen kan se

Man ska aldrig underskatta våra husdjurs intelligens – de har nämligen en förmåga att aldrig sluta förvåna oss.

Möt Megan, den fyrbenta mästaren av hemliga pooläventyr, som har satt upp en utstuderad plan för att bryta igenom sina föräldrars poolrestriktioner.

Megan, en smart hund från Brasilien, har utvecklat en passion för simning och låter inget stå i vägen för hennes älskade plaskande.

Då Megan spenderar hela dagarna i poolen så fick till slut hennes matte och husse nog. De satte därför upp ett staket runt poolen för att hålla henne borta.

Listiga beteendet fångades på kamera

Men i stället för att låta sig avskräckas av det nyinstallerade stängslet runt poolen, har Megan tagit saken i egna tassar. Hennes föräldrar trodde att de hade löst problemet genom att begränsa hennes tillgång, men de hade inte räknat med Megans listighet.

På en övervakningsfilm fångades Megan medan hon väntade tills hennes föräldrar lämnade hemmet. Därefter passade hon på att hoppa över staketet och vidare ner i poolen. Trots att hon ser till att vara torr när de återvänder, avslöjar övervakningskameran hennes list.

Staketet var förgäves

Breno Leite, Megans husse, kommenterar sitt försök att begränsa hundens pooltillgång: ”Jag inser nu att mitt investering i stängslet inte var det bästa. Hon kommer bara vänta på att jag ska lämna hemmet så att hon kan sätta sin plan i verket. Hon älskar poolen.

Megans geniala strategi visar att inga hinder kan hålla tillbaka en dedikerad simälskande hund.

Även om man inte bör låta en hund bada ensam i en pool så är det tydligt att Megan har gedigna simkunskaper, det verkar därmed inte utgöra någon särskilt stor risk för henne.

Vilken fantastiskt smart och finurlig hund! Man ska aldrig underskatta djur!

Dela gärna den här historien på Facebook!