Hundens bästa vän försvinner plötsligt – då väljer hon att göra något som krossar personalens hjärtan

Det var förra månaden som djurräddarna på Stillwater Animal Welfare (SAW) räddade två stackars hundar från gatorna i Oklahoma, USA.

Även om personalen på djurhemmet inte är ovana med att ta del av många olika djurs livsöden, så var dessa två hundars historia särskilt berörande.

Det starka bandet mellan de två hundarna var uppenbart för räddningsteamet.

Vem vet hur långt de rest tillsammans,” berättade Ashlie Jerkes på SAW till The Dodo. ”Men de stod alltid vid varandras sida.”

Ville inte separeras

Räddningsteamet välkomnade det dynamiska paret och gav dem namnen Bonnie och Clyde. På djurhemmet förblev de oskiljaktiga.

Efter att ha tillbringat dagar tillsammans, fått medicinsk vård och övervunnit hjärtmask, var Bonnie och Clyde redo för adoption.

Under en kort separation på adoptionsområdet blev det omisskännliga bandet mellan de två vännerna uppenbart. ”När de fick tid utomhus sprang de bara tillsammans,” sa Jerkes.

Deras resa fick dock en vändning när Clyde hittade en kärleksfull familj medan Bonnie lämnades ensam på hemmet, längtande efter sin förlorade kamrat.

Hjärtekrossad och utan hopp fångade Bonnie en anställds uppmärksamhet när hon låg med ansiktet ned på sin brits. Fotot delades på djurhemmets sociala medier med en vädjan om att hitta en ny familj åt Bonnie.

Bonnie är ensam sedan hennes bror blev adopterad,” delade SAW på Facebook, ”och hon saknar verkligen att ha ett syskon att gosa med.”

Fick en ny familj till slut

Lyckligtvis log ödet mot Bonnie snabbare än förväntat. Inlägget drog uppmärksamhet, och på måndagsmorgonen hade någon anlänt till skyddet för att adoptera henne.

Det inlägget gjordes på fredagen, och någon var där först på måndagen för att adoptera henne,” rapporterade Jerkes glatt.

Bonnie har äntligen hittat sitt ”för-alltid-hem” och satt därmed punkt för sina ensamma dagar på skyddet.

Hon gör sig redan hemmastadd!” utropade Bonnies nya mamma, Brayden Routh, i en kommentar på Facebook. ”Hon kommer att få det bästa livet, fullt av äventyr med sin blå heeler-mix stora syster.

Även om Bonnie alltid kommer att hålla sina minnen av Clyde kära ser hon nu fram emot en framtid fylld med kärlek, sällskap och spännande äventyr med sin nya familj.

Vad skönt att historien fick ett lyckligt slut. Hoppas att de två hundarna kan återförenas någon dag!