Hunden väntade vid samma korsning varje dag – efter två månader kippar alla efter andan när de ser vem som dyker upp

En bortsprungen hund gav aldrig upp hoppet om att få återse sin kära familj igen.

Varje dag väntade han vid samma gatuhörn på att hans familj skulle hitta honom. Och efter en tid skulle lyckan slå till.

Det var ganska nyligen som några boende i Compton, Kalifornien, lade märke till en liten lurvig svart varelse som låg ihopkurad mellan två soptunnor på gatan.

Grannarna försökte närma sig hunden, men den sprang iväg så fort någon kom nära. Istället försökte de locka fram den med en bit mat, vilket fungerade utmärkt.

Alla trodde att hunden var hemlös, men senare skulle det visa sig att han hade en familj som letade efter honom.

Han var bokstavligen borta i två månader”, säger Suzette Hall, grundare av Logan’s Legacy dog rescue, till The Dodo. ”Men hans mamma gav aldrig upp sökandet efter honom.

Besökte dagligen samma gata

Medan hunden, som heter Marley, var eftersökt av sin familj så besökte han samma gatuhörn varje dag i hopp om att bli hittad.

Efter att djurräddaren Suzette Hall fått nys om att Marley befann sig där så begav hon sig direkt dit.

När jag körde fram stod han där precis vid soptunnorna”, skrev Hall på Facebook. ”Stackars liten, hans ögon såg så ledsna ut.”

Genom att använda sig av en human fälla lyckades Suzette till slut locka in honom i en bur och tog honom till Camino Pet Hospital för en undersökning. Där tog hon även bilder på hunden i hopp om att någon skulle hitta honom.

Återförenades till slut

Och det dröjde inte länge förens Marleys familj hittade Suzettes inlägg. I månader hade de genomsökt internet för att hitta spår av lilla Marley. Så fort de såg inlägget med Marley så tog de genast kontakt med Suzette och arrangerade ett möte.

Så fort som Marleys matte klev innanför dörren på djursjukhuset så sken Marley upp och sprang mot henne för att hälsa och ge henne massa blöta pussar.

Du skulle ha sett honom när han först såg henne komma in”, sa Hall. ”Det var som om han tänkte: ’Åh, herregud. Åh herregud, det är hon.

Numera är Marley lyckligt återförenad med sin kära familj igen.

I spelaren nedan kan du se det hjärtevärmande klippet på när Marley möter sin matte igen:

Vad skönt att det slutade bra för allihopa! Två månader på gatan är lång tid…

Dela gärna den här artikeln på Facebook!