Hunden tröttnar på att vänta i bilen på husse – titta nu när han tar saken i egna tassar

Ibland vill man inget annat än bara komma hem!

Den här hunden är ett exempel på det.

Nu sprids videoklippet på hur denne försöker meddela sin husse att det nu är hög tid att åka hemåt. Det hela filmades av en kvinna som heter Melissa när hon kom ut på parkeringen vid en pizzeria i Altoona, Pennsylviania, USA.

”Jag såg hur hundarna stannade till med sin husse på parkeringen och jag var på väg till min bil. Det var runt tio grader ute denna novemberdag i Pennsylvania. Jag sa till deras husse att de såg så glada ut, och bestämde mig för att ta en bild. Men när jag skulle ta fotot på hundarna, så var det som om en av dem plötsligt blev trött på att sitta och vänta”, skriver hon…

Husse log som svar till Melissa och fortsatte in i pizzabutiken. Efter en liten stund bestämde sig Airedaleterriern som satt på förarplatsen och troget väntade på sin husse att det var nog. Samtidigt som det såg ut som att hans kompis satt i baksätet och väntade på att få åka iväg. Husse hade precis gått in i affären när hunden hoppade fram till förarplatsen och plötsligt:

TUUUUUUUUUT!

Hunden slängde sig på ratten och det började tuta över hela parkeringen.

”Efter en liten stund gick en annan man förbi, på väg till sin bil. Han tittade på mig och trodde att det var jag. Men då vevade jag ner fönsterrutan och sa att det var hunden. Han blev chockad och sa att han trodde det var en man som satt där i en hundkostym”, skriver Melissa.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=CC0CMSGMTaY” /]

Jag kan bara hålla med hunden i det här fallet, det är inte roligt att vänta och jag hoppas verkligen inte de fick sitta i bilen alltför länge. Skönt att det verkar ha varit en bra ägare, eftersom det inte var så varmt ute och hundarna dessutom hade fått fönsterrutan lite nedvevad för frisk luft! 

Håll med om att det ser lite roligt ut? Hundar är kloka! Dela gärna vidare klippet om du också tyckte det var kul.