Hunden som varit längst på djurhemmet får en stående ovation – när han äntligen blir adopterad

Hunden hade bott på djurhemmet McKamey Animal Center i Chattanooga, Tennessee längst av alla djur.

Detta efter att hans familj tvingats lämna bort honom i december. De hade helt enkelt inte längre möjlighet att ta hand om vovven som heter Big Mac, skriver The Dodo.

Men så – den 9 september i år – var det äntligen dags. Big Mac hade blivit adopterad.

”Woho! Det är Big Macs stora dag”, skrev djurhemmet på sin Facebook-sida.

På bilderna från när han lämnar djurhemmet för sista gången kan man se hur personalen ger vovven en stående ovation. Hunden? Han ser helnöjd ut.

”Big Mac, vår längsta boende, har adopterats!!! Vi är glada över att dela denna nyhet och hoppas att du också kommer att vara det! Den här glada pojken har varit med oss på MAC (McKamey Animal Center) alldeles för länge, och även om vi kommer att sakna honom, vet vi att han kommer att bli väl omhändertagen och helt bortskämd i sitt nya hem”, skriver djurhemmet på sin Facebook-sida där de också förevigat det underbara ögonblicket i form av en liten film:

Klippet har i skrivande stund delats tusentals gånger och fått över hundra tusen gilla-markeringar. Det är inte svårt att förstå varför!

Nu passar vi på att dela denna fina historia vidare – som en påminnelse om att alla husdjur förtjänar en andra chans! Överväg gärna att adoptera en hund, när ni väljer att skaffa en fyrfotad familjemedlem. ❤️