Hunden skäller på främmande kvinna, när de får ögonkontakt minns han deras förflutna

Hunden skäller på främmande kvinna, när de får ögonkontakt minns han deras förflutna

Någonting av det värsta jag vet är att behöva säga hej till mina nära och kära. Det gäller inte bara min mänskliga familj, utan även min hund.

Bara att säga hej då till henne på morgonen med vetskapen om att hon vet att jag ska åka iväg till jobbet gör att jag får lite ont i magen. Men det Janna Berger var med om var betydligt jobbigare.

Janna var borta i åtta månader för att arbeta och tvingades säga hej då till sin hund Murphy. Och när hon äntligen kom tillbaka fick hon träffa sin älskade hund igen blev det en speciell återförening.

Janna Berger visste vad som gällde. Hon skulle åka iväg och jobba i åtta månader och tvingades därför säga hej då till sin familj. Men i familjen fanns även hennes älskade hund Murphy.

Var borta i 8 månader

De hade haft varandra i tre år och upplevt båda glada och ledsamma stunder. Men det viktigaste var att de hade varandra, och att säga hej då blev jobbigt.

Bildkälla: Youtube/Steven Messenger

Även fast hon var iväg och jobbade långt borta kunde hon inte sluta tänka på sin fyrbenta vän.

– Jag tänkte på honom varje dag. Att vara iväg från honom var det svåraste jag någonsin gjort, berättar Janna för The Dodo.

Efter åtta långa månaders jobb var det så dags att äntligen få åka hem. Murphy hade bott med hennes föräldrar under tiden hon varit iväg och när hon landat åkte hon raka vägen dit för att säga hej.

Väntade på sin älskade matte

Jannas mamma berättade i flera brev hur Murphy stått utanför hennes dörr och väntat på att hon skulle komma flera gånger. Och nu var det äntligen dags att ses igen.

Bildkälla: Youtube/Steven Messenger

Väl ute på uppfarten sprang Murphy fram, men någonting stämde inte. Han verkade rädd och skällde som om matte var en främling.

– Jag har ingen aning varför Murphy reagerade så. När han inte kände igen mig krossades mitt hjärta. Det lyckligaste ögonblicket i mitt liv var när han insåg att det var jag, berättar Janna.

Underbar återförening

Och visst var det så. Efter några försiktiga steg gick Murphy fram och luktade på Janna – och lyckan var total.

Bildkälla: Youtube/Steven Messenger

Murphy skuttade runt och hoppade upp i Jannas famn. Kysste henne i ansiktet och sprang fram och tillbaka.

Äntligen var de två bästa vännerna återförenade. Och videon på de två är bara för underbar.

– Han har varit ljuset i mitt liv i över tre år nu, och jag hoppas att jag får många fler med han vid min sida, säger Janna till The Dodo.

Det här gjorde verkligen min dag, vilken underbar återförening mellan Murphy och Janna. Två vänner som förhoppningsvis har mängder av spännande äventyr tillsammans att se fram emot!

Hundar är verkligen fantastiska djur, dela om du håller med!