Hunden skällde vid kyrkogården hela natten – när du hör om hennes tragiska öde förstår du varför

Hundar är våra absolut bästa vänner och de är på flera sätt betydligt mer lojala än många av oss människor.

Tyvärr visar det sig varje dag i världen att vissa människor definitivt inte är särskilt lojala mot sina fyrbenta vänner…

Nyligen räddades en stackars hund efter att ha blivit övergiven intill en kyrkogård.

Det var för ett par veckor sedan som allmänheten började höra ångestfyllda skall inne i en skog i Beaumont, Texas.

Det dröjde inte länge förens djurräddarna vid ”Beaumont Animal Care” åkte ut på larmet för att se vem det var som orsakade skallen.

Därinne vid ett skogsbryn intill en kyrkogård såg de snart vem det var som befann sig i en desperat situation.

LÄS MER:

Fastbunden och övergiven

Med sitt koppel fastbunden i ett träd stod en stackars hund och skällde för fullt. Där hade någon helt enkelt dumpat hunden åt sitt öde…

Extra hemskt var det att ägaren bundit fast hunden en bit in i skogen där inte många går. Hade det inte varit för hundens skall så hade hon kanske inte blivit upptäckt förens det var för sent.

Hunden, som djurräddarna nu har döpt till Magnolia, var förståeligt nog misstänksam mot de som kom för att rädda henne, med tanke på hur hon behandlats av andra människor. Det tog ett tag innan hon förstod att de ville väl, men till slut lät hon dem hjälpa henne bli befriad.

Personalen här på djurhemmet blev så förkrossade när de hittade henne bunden vid ett träd utan skydd eller vatten”, säger Rachel Bush, veterinär och kennelansvarig på Beaumont Animal Care, till The Dodo. ”Magnolias skall hade blivit raspiga efter att ha ropat på hjälp hela natten.”

Väntar på ny familj

När hon väl anlänt till djurhemmet så kunde Magnolia äntligen slappna av. Hon var inte längre ensam och fick även snart nya vänner på hemmet.

Nu hoppas djurräddarna på hemmet att någon kärleksfull familj ska vilja adoptera henne, så att hon kan få starta ett nytt härligt liv.

”Magnolia skulle älska att ha en annan valp att vara kompis med i sitt framtida hem”, säger Bush. ”Hon är inte en superaktiv tjej, så en bekväm soffa skulle vara perfekt för henne.”

Vad skönt att det slutade bra för Magnolia till slut! Men vilket fruktansvärt öde som hennes tidigare ägare utsatte henne för…

Vad tänker du om den här historien? Skriv gärna en kommentar på Facebook.