Hunden sitter fastkedjad i 10 år och söker ögonkontakt – då smyger en granne fram och tar tårfyllt beslut

.

Det finns inte mycket här i världen som gör mig mer upprörd än när oskyldiga hamnar i klistret. Och de oskyldiga brukar oftast vara kvinnor, barn – och djur.

Mitt hjärta brister varje gång jag får höra om hur exempelvis en hund farit illa, bara på grund av hjärtlösa ägare eller hur andra människor har behandlat den.

Lyckligtvis finns det också bra slut för många som blivit dåligt behandlade tidigare i livet, men långtifrån alla berättelser om djur som far illa får ett lyckligt slut.

För hunden Rusty måste livet ha varit ett helvete.

I 10-15 års tid var han fastkedjad, enligt användaren ”jpiper84” som först lade upp klippet.

Grannar vittnar om att de inte sett honom utan sin kedja under alla tre år som de bott där. De kunde heller inte se någon leka med honom eller ens prata med honom.

Foto: Rumble

Ta fram näsdukarna

Alla djurvänner är härmed varnade: Ta fram era näsdukar – för detta är verkligen en känslomässig historia. Denna modiga hund blir tillslut räddad efter alla år.

Att ha ett husdjur innebär ett stort ansvar för ägarna. Man förväntas ta hand om sin familjemedlem, ge den mat och behandla den med kärlek och respekt.

Det sistnämnda var verkligen ingenting som Rusty fick i sitt liv. Han satt där, ensam och fastkedjad… och skällde. Han verkade inte må särskilt bra.

Plötsligt en dag så såg han hur en hand kom emot honom, genom stängslet. Rusty tittade på handen och gick närmare. Personen utanför ville klappa Rusty – och rädda honom.

Foto: Rumble

Då fick hundens ägare syn på vad som hände, och kom ut.

Mannen, som hade stuckit sin hand genom stängslet, förklarade att man inte får lämna sin hund utomhus 24 timmar om dygnet, och att Rusty faktiskt behövde sjukvård.

Ägaren ska då ha skrattat, enligt ”jpiper84”, och sen berättat det chockerande chockerande: Att hunden ska ha varit fastkedjad på det viset i 10-15 års tid.

Foto: Rumble

Mannen tog då ett beslut som han inte ångrar en dag.

Se vad som händer i klippet nedan.

[arve url=”https://rumble.com/embed/u4.vbldv/” /]

Tack och lov för djurhjältar som gör skillnad i djurens vardag! DELA nu vidare detta inlägg, så ser vi till att HYLLA den här mannen för hans mod att frita hunden.