Hunden ser bilisten slänga ut sitt skräp genom bilrutan – lär honom en läxa han aldrig glömmer

Hunden lär sannerligen den här bilisten en riktig läxa.
Nu har klippet blivit viralt på nätet.

Det var på sociala medie-appen Tiktok som en användare nyligen delade med sig av videoklippet som väckt stor uppmärksamhet.

Anledningen?

I filmklippet får man se hur en hund plötsligt kliver fram till en bilist – och lär honom en läxa han sent ska glömma.

Foto: Tiktok

Att skräpa ner tycker nog de flesta av oss är fel. Samtidigt händer det då och då att folk ”råkar” skräpa ner fastän det kanske inte var meningen. Det må vara hänt.

Men när allt kommer till kritan så är det allas vårt gemensamma ansvar att ta hand om våra sopor, så att de inte hamnar i naturen. För där kan de få förödande konsekvenser om exempelvis ett djur fastnar i en plastbit eller liknande.

Den här bilisten fick sig en läxa han aldrig glömmer. I filmklippet som Tiktok-användaren @woowpets laddade upp kan man se hur bilisten kastar ut något genom bilrutan. Skräpet landar direkt på gatan.

Då får en hund syn på detta.

Foto: Tiktok

Den fyrbente vännen tvekar inte för en sekund – och i stället blir han vår store sophjälte. Vad som händer? Hunden går nämligen rakt fram till skräpet, plockar upp det försiktigt med munnen och ger sedan tillbaka det till den chockade(?) bilisten.

Foto: Tiktok

Nu hyllas hunden av djurvänner världen över, och filmklippet har visats tusentals gånger i sociala medier. Det är inte svårt att förstå varför.

Nu hjälps vi åt att hylla denna hjälte! Vilken härlig insats!