Hunden ringer matte när han saknar henne – titta nu på underbara reaktionen när han hör hennes röst

När man saknar någon mycket är det bara att lyfta upp telefonen och ringa personen.

Det var precis det som hunden Stanley gjorde, när han satt hemma och saknade sin matte.

Efter en stund skulle hon också svara – och Stanleys reaktion värmer hela vägen in i hjärtat.

I dag är det betydligt enklare att hålla kontakten med sina vänner och familj än för 30-40 år sedan. För oss människor finns det i princip alltid något sätt att höra av oss, men för våra älskade djur kan det vara svårare. Men i den kategorin hör inte hunden Stanley.

Trots att han den här dagen var hemma med husse saknade han verkligen sin matte. Han kunde inte vänta på att hon skulle komma hem – så då ordnade husse (som var hemma med hunden) att han fick prata med henne.

Han ringde upp matte – och efter en liten stund skulle hon svara.

Bildkälla: Youtube

Stanley satt tålmodigt framför telefonen och efter en kort stund fick han höra sin mattes ljuva röst. Han blev så glad att han började yla och prata med henne på sitt egna vis.  Det syns att han förstår vad hon säger och svarar på varje fråga hon ställer. Och hans ord tillbaka på sitt hundspråk låter verkligen kärleksfullt!

”Jag älskar dig”

Matte säger ”Stanley, jag älskar dig” och den lilla hunden svarar direkt. ”Jag älskar dig också, mamma,” kanske han sa på sitt hundspråk?

Bildkälla: Youtube

Miljoner människor har sett det härliga klippet på Stanley på Youtube. Jag önskar jag kunde få se hans reaktion när matte steg in genom dörren senare den dagen. För det hade säkerligen varit det mest glädjefyllda jag någonsin sett.

I klippet nedan kan du själv se när Stanley får ringa upp sin mamma – och berätta hur mycket han saknar henne på det finaste sättet en hund kan.

Vilken fantastisk liten vovve Stanley är. Tveka inte på att DELA vidare det här till dina vänner så de också får se hans underbara reaktion när hon svarar.