Hunden räddas från djurhemmet – vägrar släppa sin nya mattes hand

Hundar kan inte prata med ord som vi människor. Men det räcker ofta med en blick, eller en liten rörelse för att vi ska förstå vad de vill säga.

Den här hunden kunde inte vara tydligare med sina känslor. Regan hade precis fått en ny ägare och var på väg till sitt nya hem. Hon var oerhört lättad över att slippa hundhemmet, och tacksam mot sin nya matte.

Kim Mozena Rezac passade på att filma vad hunden gjorde under hela den 2 timmar långa bilresan.

Det här gick rakt in i mitt hjärta!

Regan har haft ett bra liv. Men en dag dog hennes älskade ägare och hon placerades på ett hundhem i Tennessee, USA. Det var en ovan och läskig miljö för henne, och hon blev rädd.

Det var svårt att vinna hennes förtroende igen. Har man en gång lämnats av en ägare kan det ta tid innan man vågar lita på någon ny.

Kim Mozena Rezac spenderade tre dagar med Regan på hundhemmet för att få henne att lita på henne.

– Man kunde se att hon var rädd. Jag brukade gå in till henne och ge henne godis och sitta med henne och prata, berättar Kim för Today.

Tog med hunden hem

Så småningom började Regan lita på Kim, och då bestämde hon sig för att ta med hunden hem. Regan skulle må så mycket bättre om hon bodde i en hemmamiljö, jämfört med hundhemmet.

Sagt och gjort, Kim blev fostermamma till Regan. De åkte en 2 timmar lång bilresa tillsammans för att komma hem – och det var då det fantastiska hände.

Regan ville hålla Kims hand. Hela vägen hem.

– Hon ville hålla min hand hela vägen. Om jag tog bort den la hon tassen på den igen. Hon ville känna närhet, berättar Kim.

I videon nedan kan du se Regan när hon håller sin nya mattes hand.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/LrGgYCq5StY?start=5″ /]

Om det finns någon som tvivlar på att hundar har känslor borde de se detta klipp. Det gick verkligen rakt in i mitt hjärta.

Lycka till nu fina Regan!