Hunden överraskas med 400 tennisbollar – reaktionen när alla kastas ut får nätet att smälta

Hunden överraskas med 400 tennisbollar – reaktionen när alla kastas ut får nätet att smälta

Det finns ingenting som gör mig så lycklig i världen som att få se min hund riktigt glad. När svansen viftar, tungan hänger ut från munnen och ögonen är stora av glädje blir jag varm i själen.

Alla djur blir glada av olika saker, men en gemensam sak brukar vara tennisbollar. Det är en perfekt leksak att springa efter, tugga på och givetvis också lämna till matte och husse.

Hunden Titus fick inte bara en tennisboll i födelsedagspresent. Han överraskades av matte Alistair Clyde med 400 tennisbollar – och glädjen när alla släpptes ut visste inga gränser.

Det är nästintill omöjligt att betala tillbaka all den glädje som en hund ger en i livet. Men Alistair Clyde gjorde minst sagt ett väldigt bra försök.

Bildkälla: Facebook/Alistair Clyde

När hennes hund Titus födelsedag var på ingång ville hon göra någonting speciellt – och hittade då den perfekta presenten.

– Jag tänkte ”vad vill han ha i födelsedagspresent? Vad är hans favoritleksak”. Det är tennisbollar, det var inget snack, säger Alistair till The Dodo.

Enorma överraskningen för Titus

Alistair hittade ett företag som sålde mängder av tennisbollar.

När den stora dagen kom satt Titus och väntade i vardagsrummet. Ut rullade exakt 398 bollar som täckte golvet i både vardagsrummet och köket.

Titus kunde knappt tro att det var sant – och glädjen visste inga gränser.

– Det tog några sekunder efter att jag kastat ut alla. Men sen sprang han runt som en galning av glädje, säger Alistair.

Bildkälla: Facebook/Alistair Clyde

Mattes andra hund Bear var lite mer tillbakadragen över det enorma antalet tennisbollar. Men efter en stund var även han nere och lekte.

Donerar mängder av tennisbollar

Födelsedagen blev minst sagt en stor succé för Titus som fick leka med hundratals tennisbollar i flera timmar.

Alistair säger att hon vidare tänker donera väldigt många av dem till ett lokalt djurhem. Men några lär Titus få ha kvar och leka med i många år framöver.

Se det underbara klippet i spelaren nedan

https://www.facebook.com/aligingras/videos/vb.1600770263/10215611181944877/?type=2&video_source=user_video_tab

Det finns inget härligare än att se våra husdjur glada, och det här var minst sagt ett sådant tillfälle.

Om du också fick ett leende på läpparna av filmen på Titus, dela gärna vidare artikeln med dina vänner för att sprida lite glädje!