Hunden överges för andra gången och kan inte sluta skaka – då tar djurvännen avgörande beslut

Hunden Chevy har inte haft det lätt i livet. Han hittades övergiven på gatan i Florida 2016 och var i ett bedrövligt skick.

Han led av hjärtmask och hade tappat en stor mängd hår i ansiktet. Men Chevy är en kämpe. Han repade sig och fick så småningom flytta hem till en ny familj.

Men lyckan skulle bli kortvarig.

Det dröjde inte länge innan Chevy återigen hamnade på ett hundhem, efter att ha hittats ensam på gatan.

Ägarna kontaktades, med de kom aldrig till hemmet för att hämta honom. Vid det här laget var Chevy alldeles förstörd och låg bara och skakade i sin bur.

Djurhemmet delade i en video av honom i ett desperat försök att hitta ett hem. Videon fick en stor spridning, och en kvinna vid namn Melissa Davis bestämde sig för att bli fosterhem åt Chevy så han skulle slippa bo på hundhemmet.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1014156148%2Fvideos%2F10209192580944310%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”9:16″ /]

Melissa hade flera egna djur och en tonåring hemma, och hade inte alls tänkt skaffa en till hund permanent. Chevy skulle bara bo där tillfälligt.

Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt.

Hon blev snart förälskad i Chevy och insåg att han passade perfekt in i deras familj. Hon beslutade sig för att adoptera honom.

Facebook

När en hund blir övergiven två gånger kanske man kan misstänka att det är något fel på den. Att den är aggressiv, tuggar på saker eller skäller mycket. Men Chevy visade sig inte alls vara så. Han är tillgiven och snäll och stökar aldrig till hemma, berättar Melissa.

Det är ett mysterium varför två tidigare ägare övergett honom. Men nu behöver Chevy aldrig mer bli övergiven. Han stortrivs i sitt nya hem och har alltid ett leende på läpparna.

Vad härligt att se!

Facebook

Man ska aldrig skaffa hund om man inte är beredd att ta hand om den!

Dela gärna om du håller med.