Hunden ligger orörlig i buskarna – då förstår djurvännen varför och agerar blixtsnabbt

Oavsett anledning så är det alltid fel att lämna våra kära fyrbenta vänner när vi tröttnat på dem. De kan inte klara sig själva utan oss – och vi måste ställa upp för dem upp för dem i vått och torrt.
Som tur är finns det människor överallt som tar hand våra kära djur när de farit illa eller lämnats ensamma. Deras arbete är verkligen så viktigt att uppmärksamma så att de kan få större resurser till att göra det de är bäst på.
Dela gärna vidare om du håller med – så att vi kan sprida budskapet om att organisationer som dessa verkligen behövs.

Det är tur att det finns riktiga djurvänner överallt. Jag är verkligen imponerad av den här mannen och hur omtänksam han är mot våra fyrbenta vänner. En dag hörde han hur det kom sorgsna läten från buske långt ute på en äng.

Han förstod direkt att något var fel. Trots att det var svårt att se vad som pågick så lyckades han till slut komma in i den täta buskagen.

Bildkälla: Youtube

Det han fick se gav honom en chock. Framför honom ligger en hund som inte rör på sig överhuvudtaget. Djurvännen närmar sig sakta och säkert hunden för att se vad som är fel.

Bildkälla: Youtube

Hunden behöver hjälp

Efter att ha fått hundens förtroende börjar han flytta henne, och då ser han att hunden kan få valpar vilken sekund som helst.

Bildkälla: Youtube

Tar hunden till en säker plats

Djurvännen tänker fort och förstår att det kan handla om minuter. Så han tar försiktigt upp henne och tar henne därifrån.

Bildkälla: Youtube

Jag är så glad över att den här ensamma hunden fick den hjälp hon behövde. Det var verkligen i sista sekunden!
Se hela den fina räddningen nedanför – och hur det gick efter att hunden fick föda i trygghet.

DELA GÄRNA DEN HÄR ARTIKELN MED DINA VÄNNER SÅ ATT FLER HUNDAR OCH MÅNGA ANDRA DJUR KAN RÄDDAS. 

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/djurbibeln" data-layout="standard" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="false"></div>