Labradoren lägger sig raklång i snön, hans nästa steg får hela nätet att vika sig av skratt

Att få se sin hund upptäcka årets första snö är nog höjdpunkten på hela mitt år. Den stora glädjen att äntligen få springa runt i den vita massan, hoppa runt och rulla sig i den är obeskrivlig och så oerhört fin att bevittna.

Precis så var det för labradoren Rafi, som bara älskade snö.

Men han hade ett alldeles eget sätt att visa sin uppskattning mot det himlen hade skänkt honom – och familjen kunde inte sluta skratta.

Alla med hund vet att det härliga vintervädret ofta innebär långa stunder av lek utomhus. Hundar som bara älskar snön, svansen går i ett och stora leenden när de skuttar runt och gör sig bekväma.

Inte nog med att snön är rolig att leka i. För många hundar med högre kroppstemperatur är snön också ett skönt sätt att kunna kyla ner sig på. För labradoren Rafi handlade lekarna i snön mycket om att bara njuta – något som hans familj skulle få se.

Bildkälla: Youtube/RumbleViral

Älskade att leka i snön

Rafi älskade när vinter kom. Allting han kunde lukta på, titta, känna och utforska var varje år lika roligt och spännande. Han älskade verkligen snön!

Den fina labradoren lekte ofta på en kulle tillsammans med sin familj, en kulle som nu var klädd i snö och is.

Bildkälla: Youtube/RumbleViral

Så fort Rafi tog sig upp till toppen av den lilla kullen lade han sig raklång i snön. Och med några små rörelser började han sakta glida nedför kullen i den sköna snön.

Familjen kunde inte låta bli att skratta åt sin lilla toker till hund. Det räckte heller inte med en gång för Rafi, som gång på gång gled nedför kullen för att sedan springa snabbt upp igen, med tungan i vädret, och glida hela vägen ner igen.

Bildkälla: Youtube/RumbleViral

Här nedan kan du själv se Rafi njuta av det härliga vintervädret – och vi hoppas att han har många år framför sig att glida i den sköna snön!

Labradoren Rafis kärlek till snön gjorde verkligen hela min dag. Dela vidare om du också tycker han är en söt hund!