Hunden lämnas att dö i diket – kan inte sluta pussa kvinnan som räddar henne

Djurvännen Judy Obregon har ett hjärta av guld. Hon brukar ofta ta en omväg förbi en ökänd plats vid en sjö som heter Echo Lake of Fort Worth i Texas, USA.

Anledningen till varför hon åker dit skär i hjärtat. Det är nämligen en plats där många människor brukar dumpa sina husdjur när de tröttnat på dem.

Judy har hittat flera ensamma och rädda hundar i området som hon tagit hand om. Några gånger har hon kommit för sent, och hittat döda djur också.

I slutet av mars i år hittade hon något som inte lämnar någon oberörd. Se den dramatiska räddningen här nedan.

Judy tyckte att hon såg något röra sig i diket och stannade sin bil. När hon kom ut ur bilen hörde hon en hund gry och gråta högt i buskarna.

När den lilla tiken upptäckte henne blev hon utom sig av glädje. Hon rusade haltande fram till Judy och la sitt huvud i hennes hand.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftaoanimalrescue%2Fvideos%2F1373908142672391%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”9:16″ /]

Judy kunde se att hunden hade ett rep runt sin hals, vilket tydde på att hon varit bunden vid ett träd, men på något sätt lyckats slita sig loss.

Bredvid den lilla tiken hittade Judy två påsar med döda hundar i.

Posted by The Abandoned Ones "Saving Animals in Danger" on Sunday, March 26, 2017

 

Någon hade alltså lämnat tiken att dö där i skogen, tillsammans med två redan döda hundar. Det gör ont i mig bara jag tänker på detta!

Judy ville få bort hunden från platsen så fort som möjligt, och lyfte in henne i bilen. Den lilla hunden kunde inte dölja sin glädje. Under bilresan pussade hon Judy på kinden om och om igen.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftaoanimalrescue%2Fvideos%2F1374890689240803%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”9:16″ /]

 

Ingen vet vad som hänt den lilla hunden. Judy tog henne till veterinär och de kunde konstatera att hon var helt frisk, förutom att hon haltade lite.

De gav henne namnet Callie.

Posted by The Abandoned Ones "Saving Animals in Danger" on Monday, March 27, 2017

 

Callies liv är nu fyllt av glädje och kärlek och hon behöver aldrig mer vara rädd att bli övergiven. Hon ar fått massa nya leksaker, en familj som tar hand om henne och hundkompisar att leka med.

Allt tack vare Judy och organisationen The Abandoned Ones.

Posted by The Abandoned Ones "Saving Animals in Danger" on Friday, March 31, 2017

 

Dela gärna den här artikeln vidare om du också tycker att alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem!