Hunden har väntat i 9 månader på att träffa lillebror – så reagerar djuret när pappa sätter ner bebisen

Hunden har väntat i 9 månader på att träffa lillebror – så reagerar djuret när pappa sätter ner bebisen

En stolt storebror!

Titta nu när chihuahuan Quica äntligen får träffa familjens senaste medlem för första gången.

Bilderna är så underbara.

Att vi människor kan lära oss mycket av våra husdjur kommer inte som en överraskning för de flesta. Hundar och katter är fantastiska varelser på sina egna vis, och de visar oss sin villkorslösa kärlek varje dag livet ut. Det enda vi behöver göra i gengäld är att ta hand om dem och visa dem kärlek tillbaka.

Enkelt, eller hur?

Livet med hund eller katt blir så mycket rikare tycker nog alla djurägare, och att växa upp med ett husdjur vid sin sida kan också vara en fantastisk upplevelse för alla barn.

Underbara klippet

Det är så klart alltid viktigt för en vuxen att vara närvarande och observant särskilt när små barn och husdjur är i närheten. Med det sagt – så är det här videoklippet på när familjens chihuahua Quica får träffa sin ”lillebror” för första gången underbart!

Foto: Youtube

Efter nio månaders väntan var det så dags för familjen att utökas med en liten pojke. För hunden Quica blev väntan ännu lite längre, då han ivrigt väntade därhemma på att husse och matte skulle komma hem med det lilla knytet.

Och man kan minst sagt säga att det var en kärleksfull och ivrig storebror som väntade där hemma. För när Quica får möta bebisen för första gången uppstår kärlek omedelbart! Hunden är så lycklig i det här ögonblicket att det är svårt att måla i ord – så det är bättre att ni tittar på klippet själva:

Så underbart! Husdjur är fantastiska varelser! Nu önskar vi den här familjen all lycka i framtiden. ❤️