Hunden går fram till främmande man på flygplatsen – av alldeles speciell anledning

Jag vet inte hur det är med er andra, men jag brukar i alla fall alltid bli glad om en främmande hund kommer fram och hälsar på mig.

Men det är inte alla hundar som gillar att hälsa på främmande människor. Hunden Cora brukar till exempel aldrig lämna sin mattes sida.

Förstå då 23-åriga Madison Palms förvåning när hennes hund plötsligt lämnade hennes sida på en flygplats nyligen. Hunden lommade bestämt iväg till en man hon aldrig sett förut, och satte sig ner för att bli klappad av honom.

Först förstod Madison ingenting, med efter att ha pratat en stund med mannen insåg hon att Cora var klokare än hon kunde ana.

Madison adopterade Cora sommaren 2017 och upptäckte direkt att det var något speciellt med henne. Cora kunde känna av hur andra människor mådde och Madison insåg att hon skulle passa perfekt som terapihund. Så hon började träna Cora.

Facebook/Madison Palm

Men Cora har inte haft något lätt liv. Hennes förra ägare var elaka mot henne och tog henne aldrig till veterinär, trots att hunden mådde dåligt av all vanvård.

Men som tur var ändrades allt när Cora fick flytta hem till Madison, och idag lämnar Cora aldrig sin nya ägares sida.

Förutom en gång tidigare i februari, när Madison väntade med sin hund på en flygplats. Då gick hunden plötsligt fram till en främmande man och satte sig vid honom.

Facebook/Madison Palm

Madison fattade först ingenting. Kände Cora denna man sedan tidigare? Eller varför skulle hunden annars sätta sig vid honom?

Mannen verkade uppskatta hundens närvaro och Madison bestämde sig för att fråga vem han var. De pratade en stund och han berättade att han själv haft hund alldeles nyligen. Men den hade tragiskt nog gått bort dagen innan.

Madison blev förbluffad. Hon visste att Cora hade en speciell förmåga att känna på sig när någon behövde hennes tröst, men Madison hade inte väntat sig att hunden skulle vara så här duktig. På något vis visste hon att mannen behövde hennes närvaro och tröst, efter att själv ha förlorat sin hund.

Madison passade på att filma de två tillsammans och publicerade videon på Facebook. Videon har nu setts av närmare 400 000 människor.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmadison.palm%2Fvideos%2F2029639700381376%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”9:16″ /]

 

Tänk vilken tur vi människor har att få dela denna planet med våra älskade hundar. Vi kan lära oss mycket av dem.

Dela denna fina historia till dina vänner för att visa hur kloka hundar kan vara!