Hunden får syn på någon hon känner igen – hemlöse mannens hjärtskärande aktion väcker känslor

Hunden får syn på någon hon känner igen – hemlöse mannens hjärtskärande aktion väcker känslor

Hundens speciella relation med hemlöse mannen fångas av kameran.
Det hjärtliga klippet hyllas nu av en hel värld!

Hunden Mimi bor med sin ägare Edna Kobori i Brasilien, och för något år sedan blev duon kända över hela nätet på grund av en mycket hjärtlig anledning. Enligt djursajten The Dodo har Mimi en väldigt fin vardagsrutin – en man vid namn Sebastião går varje dag förbi deras hem och då gör hunden någonting som fått djurvänner att jubla över hela världen.

Att Sebastião ska komma förbi är någonting Mimi känner på sig långt i förväg. Då går hon ut till staketet för att välkomna mannen.

Vovven springer förväntansfullt till grinden och tjuter av förtjusning, samtidigt som svansen går åt alla håll i raketfart. Hon är oerhört förtjust i den här herrn, som i sin tur självfallet stannar till för att hälsa på den lyckliga hunden varje gång.

Han ger henne kärlek – och får i retur massor av kärlek tillbaka från den fina hunden.

”Herr Sebastião, en hemlös man, kan inte gå förbi vår gata utan att prata med Mimi. Hon vet vilka som älskar djur”, säger Kobori till The Dodo.

Här är det underbara klippet som fått nästan 300 000 visningar på Facebook och massor av känslosamma kommentarer från tittare som hyllar mannen:

Så kärleksfullt! Detta borde alla djurvänner få ta del av, dela gärna vidare inlägget!