Hunden dumpas fastkedjad i skogen – 3 dagar senare gör djurvännen ett otäckt fynd

Hunden dumpas fastkedjad i skogen – 3 dagar senare gör djurvännen ett otäckt fynd

Det är inte alla djur som har lyckan att få en ägare som ger all sin kärlek till sitt djur. Alla djur förtjänar att få leva lyckligt och faktum är att många ägare inte ens bör få rätten att ha djur.

Schäferhunden Genesis var en av dem som inte hade fått ett lyckligt liv. Mitt i skogen, bland en hög full av skräp och bråte, dumpades han och kedjades fast.

I tre dagar skällde hon och väntade på att ägaren skulle återvända. Men det var ingen som hörde hennes rop på hjälp.

Bildkälla: Facebook/AssociatedHumanePopcornParkShelter

Få saker gör mig så arg som när människor inte behandlar djur på ett bra sätt. Vissa ska helt enkelt inte ha med djur att göra, och en av dem personerna är schäfern Genesis ägare.

Fastkedjad och övergiven

Hunden lämnades fastkedjad mitt bland massa skräp i skogen och i tre dagar skällde den efter hjälp. Helt utelämnad och övergiven såg det ut som om hoppet om att bli räddad var borta.

Boende i området hörde till slut hennes skall och ringde på djurräddningen. Alex Kelly var först på plats och fick se en fruktansvärd syn.

Bildkälla: Facebook/AssociatedHumanePopcornParkShelter

Genesis stod i en hög av skräp, fastbunden med en kabel som satt hårt runt hundens ben.

– Hade det dröjt en dag till hade blodcirkulationen stoppats och hon hade förlorat sitt ben, berättar Alex för The Dodo.

Räddade hennes liv

Alex Kelly tog det försiktigt i början och vann till slut Genesis förtroende.

Bildkälla: Facebook/AssociatedHumanePopcornParkShelter

Han kunde äntligen ta bort kabeln som suttit hårt runt hundens ben, men hennes liv innan hon blev dumpad verkar inte ha varit bra.

”Det är uppenbart att hon fött valpar och förmodligen tjänat en massa pengar till sin ägare, det här är alltså tacken hon får”, skriver djurhemmet Associated Humane Popcorn Park Shelter på Facebook.

What this beautiful German shepherd did to deserve this treatment, she'll never know. To be treated so cruelly, so…

Posted by Associated Humane Popcorn Park Shelter on Friday, June 22, 2018

Djurhjältarna hann fram till Genesis i tid och hade det inte varit för dem hade hon antagligen inte levt i dag.

Lyckligt slut

Hon må vara lite av en blyg hund, men trots den vidriga behandlingen hon fick utstå av sin ägare har hon inte tappat livsgnistan eller sin kärlek till människor i hennes närhet.

I klippet nedan kan du se en uppdatering kring Genesis mående en tid efter hon räddades. Titta vilken underbar och älskvärd hund!

Jag blir så otroligt förbannad över att någon behandlade Genesis på det här sättet, men samtidigt väldigt glad över att hon nu får en ny chans i livet. Dela vidare artikeln om du också tycker att den här ägaren aldrig borde få ha djur i sin närhet igen.