FOTO: Youtube

Hunden Duffy har varit blind hela livet – titta nu när han återfår synen och ser sin familj igen!

Det är lätt att ta självklara saker för givet, som synen till exempel. Men hur är det egentligen att leva ett helt liv utan att se? Den frågan går inte att svara på om man inte själv upplevt det.

Hunden Duffy förlorade synen när han drabbades av diabetes.

Men tack vare en framgångsrik operation har han nu återfått synen och reaktionen är bara för underbar. Det här är helt fantastiskt att se!

Foto: Youtube

Den irländska terriern Duffy har inte haft det lätt här i livet. I samband med att han drabbades av diabetes förlorade han synen helt.

Duffy blev så småningom kvitt sin diabetes, men han blev aldrig sig själv igen. Den stackars hunden förlorade i stort sett sitt liv när han miste synen.

Duffys ägare Benjamin May vägrade dock ge upp. Han var fast besluten att göra allt för hans älskade hund en dag skulle kunna se igen.

FOTO: Youtube

Benjamin tog honom till veterinären i Pennsylvania, USA, för att undersöka om det fanns någon möjlighet för Duffy att återfå synen genom operation.

Veterinärerna visste att det skulle bli svårt, men det fanns hopp.

Och nu, efter operationen, har miraklet inträffat!

Duffy kan se igen! Benjamin plockade omedelbart fram mobilen och filmade den fantastiska stunden. Duffys reaktion är HELT obetalbar. Vilken enorm glädje!

Titta på ögonblicket när Duffy återfår synen igen och ser sin familj:

Efter att ha drabbats av diabetes och dessutom mist synen så har Duffy äntligen fått tillbaka sitt liv.

Duffy kunde inte sluta vifta på svansen och man kunde verkligen se glädjen i hans ögon.

Jag blev så glad av att se detta! Vilket underbart klipp! DELA artikeln för att visa dina vänner!