Kvinna överger misshandlad valp på flygplanstoan, anledningen bakom chockar personalen

Alla hundägare vet att deras fyrbenta godingar är som familjemedlemmar. Det är få saker som är lika värdefulla som dem, och de skulle göra vad som helst för att skydda dem.

Det var fallet för kvinnan som lämnade sin hundvalp på flygplatsen; hon var tvungen att agera för sin fyrbenta väns skull.

Förklaringen till varför hon övergav sin älskade vovve förklarar hon i en lapp som hon lämnade på flygplatstoaletten. När jag läser den blir jag ledsen, men på samma gång överlycklig.

Den räddade nämligen lille Chewys liv.

Den tre månader gamla valpen Chewy hittades övergiven på en flygplatstoalett. Ensam, ledsen och i desperat behov av en djurvän. Anledningen till att han lämnats där avslöjades i en hjärtskärande lapp som hittades på toaletten.

chewy1
Facebook

På lappen stod det följande: ”Hej, jag heter Chewy! Min ägare var fast i ett våldsamt förhållande och hade inte råd att ta med mig på flyget. Hon ville verkligen inte lämna mig, av hela hennes hjärta, men hade inget annat val.”

chewy2
Facebook

Därefter pratar den hjärtekrossade ägaren i egen person, och berättar om hennes våldsamma pojkvän: ”Min pojkvän sparkade på min hund när vi bråkade, och han fick stor bula på huvudet och behöver antagligen träffa en veterinär.”

Hon avslutar med orden: ”Jag älskar Chewy sååå mycket. Snälla ta hand om honom.” Och som tur var personen som hittade Chewy på flygplatstoaletten en äkta djurvän.

chewy3
Facebook

Chewy togs till Connor and Millie’s Dog Rescue där han blev undersökt av veterinär samt uppsatt för adoption. Det lilla charmtrollets hälsa var mycket god, trots den våldsamma pojkvännen, och blev snabbt en favorit på hundhemmet.

chewy4
Facebook

Historien om Chewy, och det faktum att han sökte nya ägare, spred sig snabbt. Det tog inte lång tid förrän djurvänner stod i kö för att adoptera honom. Efter en tid fann hundhemmet också en familj som de tyckte passade, och Chewy är i dag lyckligare än någonsin med sin nya, kärleksfulla familj. Underbart!

chewy5
Facebook

Nu tycker jag vi hjälps åt att dela vidare detta, så alla djurvänner får chansen att läsa om Chewy. En liten valp med ett stort hjärta, som till slut fick den kärlek han förtjänade.

Jag skänker även en tanke till den tidigare ägaren, och hoppas att hon är trygg idag, och befinner sig långt ifrån sin våldsamme pojkvän.