Hunden blir förlamad efter ingreppet – då förändrar husses smarta idé hans liv

En hund är för mig en familjemedlem som jag gör allting för, någonting jag säkerligen tror de flesta hundägare kan hålla med om.

Alla som älskar en hund vill göra livet så fint liv som möjligt för den, som husse Craig gjorde för sin hund Loois.

När Loois blev förlamad i sina bakben var Craig fast besluten att hundens liv fortfarande skulle levas på bästa vis, och kom på en uppfinning som skulle förändra allt.

Hussen Craig och hunden Loois älskar att gå på sina dagliga promenader.

Men Loois är inte som alla andra hundar. Efter en misslyckad operation blev han förlamad i båda sin bakben och nederdel av kroppen, vilket gjorde hans liv betydligt tuffare.

Youtube

Men Craig, en hundälskare in i själen, visste att han inte bara kunde lämna Loois till sitt öde. Han bestämde sig för att hjälpa honom på det allra finaste sättet.

På egen hand, till en kostnad av knappt 400 kronor, byggde han egna proteser till sin älskade hund som ger honom all glädje i världen.

Youtube

Med hjälp av en hemmabyggd anordning i garaget la han ner all sin tid på att hjälpa Loois att återigen kunna gå på sina promenader ute i den friska luften.

I dag går de två på sina dagliga promenader som om ingenting har hänt, och Loois ser ut att vara precis så glad som en hund alltid borde vara.

Youtube

I videon nedan kan du själv höra mer om Craig och Loois historia. Det här är verkligen kärlek när den är som finast.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KAn7QbThWAg” /]

Så otroligt fint gjort av Craig att hjälpa sin älskade hund på det här sättet. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tycker Craigs agerande var hedersamt.