Hunden Bella hittas övergiven och deprimerad – nu har hon äntligen fått ett nytt kärleksfullt hem

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem att leva i. De förtjänar närhet, mat och att busa med sina kompisar och familjemedlemmar varje dag.

Men alla hundar har inte sådan tur, exempelvis som den underbara lilla hunden Bella. Hon hittades övergiven och smutsig i ett skjul och några djurhjältar lyckades till slut rädda henne.

De tog med henne tillbaka till djurhemmet där hon fick både mat och mediciner. Och den lilla hundens reaktion när hon insåg att hon blivit räddad är helt underbar.

Den hemlösa hunden Bella har inte haft ett lätt liv. Hon har spenderat större delen av sitt liv på ett djurhem i Rumänien, men inte i form av mysiga rum med värme.

Bella hittades övergiven

Det handlade om betong och kalla golv och verkligen inget härligt ställe att bo få för de fina hundarna.

Bildkälla: Youtube/Howladog

Bella hade knappt någon kontakt med människor på djurhemmet. Dessutom hade hon fått loppor och problem med sin lever och mjälte.

Bella skulle mycket möjligt ha tvingats leva i de förhållande hela sitt liv. Men som tur var fanns djurorganisationen Howl of the Dog i staden – och kom dit i precis rätt tid.

Kärleksfull och snäll

En av de anställda besökte djurhemmet och fick se Bella. Hon sträckte ut sin hand och den lilla jycken började direkt att slicka hennes handflata. Bella var verkligen en snäll och väldigt försiktig hund, hon ville bara bli älskad och älska andra.

Bildkälla: Youtube/Howladog

Howl of the Dog räddade Bella samma dag. De tog med henne tillbaka till deras djurhem där hon fick vila ut och senare också gå till veterinären.

Direkt när hunden kom in till djurhemmet förstod djurvännerna att hunden förstod. Hon hade blivit räddad.

– Hon verkade precis ha insett att hon blivit räddad och att hon var i säkerhet, berättar en representant på djurhemmet enligt Animal Channel.

Somnade i knät

Från första ögonblicket på djurhemmet ville Bella bli älskad. Hon satte sig direkt i soffan med sin räddare – och den utmattade hunden somnade direkt i knät.

– Hon litade på oss och var så lättad att hon blivit räddad, så hon somnade i mitt knä, skriver Howl of a Dog på Facebook.

Bildkälla: Youtube/Howladog

Allting gick bra hos veterinären, där Bella fick de mediciner som hon behövde för sin mjälte och lever. Hon fick dessutom ett speciellt bad som såg till att lopporna och klådan försvann.

Adopterades av familj

Under de närmsta veckorna på djurhemmet, där Bella busade, åt bra mat och fick massvis med kärlek, förvandlades hon till en helt annan hund.

Från att vara ledsen och övergiven var Bella nu full av liv.

Bildkälla: Facebook/Howladog

Bella har inte haft ett enkelt liv. Men nu får hon äntligen njuta av hur det är att vara hund på riktigt. I december blev Bella adopterad av en familj i Tyskland där hon älskar att gå i skogen och leka med alla sorters djur.

Vi önskar henne all lycka till i framtiden!

Vi är så glada över att Bella räddades, tack till er djurhjältar som gjorde det möjligt!

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem, dela om du håller med.