Hunden är livrädd inför veterinärbesök – då tar doktorn till ett smart knep för att lugna henne

Alla hundar här i världen har inte samma tur från början i livet. Tack och lov då, att det finns adoptionscenter som tar hand om våra fyrfota vänner, och ger dem nytt hopp om framtiden.

Hunden Sadie var bara ett år gammal när hon räddades och togs omhand av ett djurhem. Sedan blev hon adopterad av sin älskade matte Kaeley Simek i Wisconsin, USA.

Hon förklarar att hunden är väldigt lekfull, i en intervju med The Dodo.

Vad som är lite extra speciellt med den här hunden, förutom att hon är oerhört vacker så klart, är hennes historia tillsammans med sin veterinär.

Sadie has allergy flare ups, who is always there for us? Dr. Noah! (And staff) What vet spends 15 mins to personally…

Gepostet von Kaeley Simek am Donnerstag, 16. April 2020

Sadie började gå till veterinären Noah på kliniken ”Dr Noahs ark” i höstas. Till en början gick allting bra, men när hunden till slut kopplade ihop de många besöken hos veterinären med sprutor och annat, ja då blev hon plötsligt lite rädd. Hon backade.

Matte var dock väldigt nöjd med just den här veterinären och ville fortsätta gå hit.

En dag när de var på kliniken, så tog veterinären Noah fram ett specialtrick.

När hon fick höra att han brukar sjunga och spela musik för sina patienter, för att få dem lugna, så bestämde de sig att testa med Sadie.

Klippet har sedan dess spridit sig i sociala medier och hyllats av djurvänner, och det är helt underbart att se hur lugn hunden blir inför besöket:

Vilken fantastisk veterinär! Dela gärna klippet vidare om du också blev varm i själen av detta.