Hunden Annie skulle dö ensam på härbärget – då möter hon två änglar som gör sista tiden på jorden underbar

Äldre hundar får sällan någon uppmärksamhet av de som går i tankar att adoptera en hund.

Men gamla hundar behöver också kärlek. Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem att tillbringa ålderns höst i.

I det här fallet har en söt gammal hund fått det riktigt bra. Detta eftersom två vänner har gett henne ett fosterhem och är dedikerade till att göra hundens sista veckor i livet så speciella de bara kan.

Enligt nyhetssajten 9News hörde Lauren Siler från Dallas om en 19-årig hemlös hund vid namn Annie som var i behov av ett hem. Lauren skrev att hunden ”dumpades på hundhemmet” av hennes tidigare ägare.

Det såg ut som att Annie skulle behöva tillbringa resten av sitt liv i ett härbärge, eftersom veterinären sa att hon snart skulle dö:

Veterinären hade sagt att hon har tur ifall hon lever i en månad”, sa Lauren till 9News.

Men Lauren, tillsammans med sin rumskamrat och bästa vän Lisa Flores, blev så rörda av Annies berättelse att de bestämde sig för att adoptera henne.

Jag såg hennes söta lilla ansikte sittandes i det stackars lilla hemmet”, mindes Lauren.

De två rumskamraterna började dela Annies äventyr på sociala medier och lovade att göra hundens återstående tid på jorden så speciell som möjligt och satte upp en ”bucket list” med roliga saker Annie kunde göra.

Annie är på väg att ha den bästa månaden i sitt 19-åriga liv”, skrev hundens fodervärdar på Instagram.

Hon kommer att känna kärlek, hon kommer att bli behandlad som en prinsessa och få massor av mys, glass och hamburgare. När hennes tid kommer och hon säger till oss att hon är klar, kommer hon inte att behöva dö ensam på ett härbärge.

Trots att hon bara har fått några veckor kvar att leva, mår Annie fortfarande bra flera månader senare – och har haft det toppen under tiden!

Hon har bland annat bjudits på massa hamburgare:

Hon fick en egen födelsedagsfest:

Hon har fått simma i pool:

Målat tavlor:

…Och firat Halloween!:

Förutom sina två fodervärdar har Annie fått massor av kärlek från människor runt om i världen när hennes berättelse blev viral.

Inlägg på hennes sociala medier visar de många gåvor och brev människor skickar till henne.

Några av hennes Instagram-filmer har haft ungefär 4,2 miljoner visningar”, sa Lauren till 9News. ”Vi var tvungna att skaffa en postbox för hennes beundrarbrev”.

Annie har levt längre än någon kunnat förvänta sig – kanske har hon bara haft så roligt att hon inte vill sluta än.

Men fodervärdarna vet att hennes tid kommer förr eller senare – men under tiden fortsätter de att ge Annie ett fantastiskt liv!

Tills hon är redo att dö kommer vi att låta henne fortsätta leva livet”, sa Lauren till 9News. ”Det skulle ha krossat mitt hjärta om hon behövde spendera sin sista dag på härbärget”.

Vilken fantastiskt fin historia! Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem att tillbringa resten av sitt liv i, och vi är så glada att Annie har dessa två otroliga vänner som gör hennes sista dagar så speciella.

Dela gärna denna hjärtevärmande historia! ❤️