Hundarna börjar argumentera i sängen, det kameran fångar får hela nätet att vika sig av skratt

När två barn är i samma rum är det inte ovanligt att det blir tjafs eller liknande. Givetvis kan det också hända bland vuxna – men även hon hundar.

Den här ägaren hörde någonting konstigt från sängen, där hennes två siberian huskys låg.

Men när hon insåg att de började tjafsa kunde hon inte motstå att sätta igång videokameran – och fånga deras argument.

Det brukar oftast sägas att kärlek alltid börjar med bråk. När det kommer till familjebråk och argument är det nästan en regel snarare än ett undantag – men det verkar inte bara förekomma bland oss människor.

Det sker även bland hundar, som dessa två sötnosar till siberian huskys.

Bildkälla: Youtube

Började bråka

Det kan vara läskigt när hundar bråkar, om de är rejält arga och försöker skada varandra.  Som ägare eller bara hundälskare är det svårt att veta hur man ska hantera det. Men i det här fallet kunde ägaren bara skratta och se på.

De här smarta husky-hundarna beter sig mer som människor. Snarare än att visa tänderna för att skrämmas började de prata och försökte lösa problemet med ord – och resultatet blev fantastiskt.

Bildkälla: Youtube

Ägaren hittade sina hundar i sängen, där de låg nära varandra innan en av dem verkade inleda argumentet. Den andra hunden svarade – och deras diskussion var i full rullning.

Hundarna började skälla på varandra som om de varit gifta hela livet, och vid det här laget var de säkerligen nära syskon när de levde under samma tak.

Bildkälla: Youtube

”Vem vann?”

Oavsett vad de två hundarna argumenterade om gjorde de det med passion – och vid en tidpunkt tittade de även på ägaren. Kanske hoppades de på att få svar på frågan ”vem vann den här diskussionen?”

Ägaren filmade hela sekvensen och på Youtube har den blivit en succé och fått över en miljon människor ett gott skratt. För att även om de två argumenterar så gjorde de det på det allra sötaste sättet. Ett sätt bara våra älskade hundar kan göra.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=xIZPbhq37WQ

De här två sötnosarna vet verkligen hur man ska lösa konflikter! Tveka inte på att trycka på dela om du också tyckte husky-hundarna gav dig ett leende på läpparna!