Hundar vägrar sluta kramas på djurhem där de dumpades – då gör personalen ett stort undantag

Djur har känslor precis som människor, och jag vet inte hur många exempel det krävs för att bevisa det.

De behöver också få känna sig älskade, de behöver också ha vänner och familj – och de lider naturligtvis något så oerhört av att bli övergivna. Ja, att bli dumpade på gator eller djurhem är en väldigt traumatisk upplevelse för många djur.

Men de här två hundarna, de fann tröst i varandra.

De två hundarna CC och Chewbacca hade hamnat på djurhemmet när deras ägare fått barn. Med ett nytt tillskott i familjen hade ägarna helt enkelt bestämt sig för att lämna hundarna på Animal Rescue Leagues djurhem i Iowa, USA.

Det går inte att föreställa sig den desperation hundarna måste ha känt över att ha blivit förkastade av sin familj och hamnat bakom galler med ett osäkert öde.

Men mitt i all sorg förlitade sig de här två hundarna till varandra.

Posted by Lydia Roven Villines on Saturday, October 8, 2016

Varje gång personalen på djurhemmet gick förbi, möttes de av två vänner som gosade och kurade ihop sig.

Storleksskillnaden verkade inte heller vara något större problem.

Det var tydligt att kärleken och vänskapen som förenade hundarna var väldigt stark.

Posted by Jamie Schaper on Tuesday, October 4, 2016

Tillsammans kämpade de mot skräcken och ensamheten efter att ha blivit övergivna. Deras band var till och med så starkt, att personalen på djurhemmet insåg att de var tvungna att bryta mot sina regler. Hundarna skulle få adopteras tillsammans – eftersom de inte ville skilja dem åt.

Snart spreds historien om de oskiljaktiga vännerna på nätet. Som tur var hade det önskad effekt – då en familj hörde av sig och ville adoptera båda hundarna!

Tack vare styrkan i sociala medier förändrades allt. Nu har hundarna fått ett nytt hem fyllt av kärlek och omsorg, där de kan vara lyckliga tillsammans för resten av sina liv.

Guess who went home today….Chewy and CC!!!!! They now live with 2 other dogs and 3 pet pigs!Our $25 adoption event…

Posted by Animal Rescue League of Iowa on Friday, October 7, 2016

I svåra tider finns det ingenting som betyder mer än att ha en god vän vid sin sida. Håller du med? Snälla dela vidare den rörande historien om de här två underbara hundarna. Förhoppningsvis inser fler att djur har känslor och att man inte kan behandla dem hur som helst!