Hundar tar emot sin lillebror efter 9 månaders väntan

Jag har många gånger hört talas om syskon som blivit avundsjuka när de fått småsyskon och ställt till med alla möjliga hyss för att få lite uppmärksamhet.

Men inte de här två storebröderna.

De är nämligen inte vilka storebröder som helst, utan två supergulliga Weimaraner-hundar.

De uppmärksamma hundarna hade under hela graviditeten full koll på mammas mage, även om jag inte vet säkert om de förstod att deras lillebror växte där inne, så ser det i alla fall ut som att de hade stenkoll på att det var något fantastiskt som växte där inne.

De två hundarna älskade att mysa med mammas växande mage, och vilade ofta sina varma huvuden på mammas bula.

Matte och husse, som bor med sina två hundar i Barcelona, Spanien, beslöt sig för att fånga hundarna med sitt nya syskon, Jedi på bild, och det är verkligen bedårande.

View this post on Instagram

A post shared by Brego, Nami & our little Jedi (@frametheweim)

Även om Weimaraner oftast är vänliga hundar som interagerar bra med människor ska man alltid vara försiktig när man tar hem ett nyfött spädbarn om man har hund.

Innan hundarna fick hälsa familjens nytillskott tog föräldrarna hem en filt från BB för att hundarna skulle få vänja sig vid hans doft, skriver Animal Channel.

Även om de nyblivna föräldrarna inte hade förväntat sig något annat en ett fint mottagande av den nya familjemedlemmen blev de nog förvånade över hur bra det faktiskt gick.

Det är verkligen fantastiskt att se hur de stora hundarna tog emot sin lillebror.

De var verkligen oskiljaktiga från första stund.

På hundratals bilder som familjen delat med sig av på sin Instagram ”Frame The Weim” kan man verkligen se hur mycket de älskar varandra.

De gör verkligen allt tillsammans. Sover, leker och myser, och precis som vilka storebröder som helst, ser de alltid till att deras nya lillebror har det bra.

Även om Jedi drar och sliter och tuggar på sina omtänksamma storebröder är det ingenting som gör dem arga, snarare tvärt om.

Det är inte konstigt att alla älskar familjens bilder.

Ta en titt på videon nedan för att se de fantastiska bilderna:

Dogs Are So In Love With Their New Baby Brother

These dogs waited NINE long months to meet their new baby brother — and it was worth it 🐕❤️🍼

Posted by The Dodo on Saturday, May 6, 2017

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att visa hur underbara och omtänksamma hundar är!