Hundägare trodde älsklingen var borta för alltid – 4 år senare återförenas de och hundens reaktion träffar rakt i hjärtat

Hundägare trodde älsklingen var borta för alltid – 4 år senare återförenas de och hundens reaktion träffar rakt i hjärtat

Hunden hade sprungit bort och efter fyra år fortsatte familjen leta.
Till slut skulle de återförenas – och då blev känslostormen total.

Känslorna mellan en ägare och ett husdjur är oftast väldigt starka. Man utvecklar ett slags band mellan varandra som varar för evigt.

Många husdjursägare har dessutom hunnit med flera olika husdjur under åren, men alla stannar dem kvar hos en i hjärtat.

En sådan djup och vänskaplig relation har definitivt Michael Joy utvecklat till sin älskade fyrfota familjemedlem, Sam.

Hunden Sam hade bara hunnit bli fyra månader när hundarna i familjen plötsligt en dag bara sprang därifrån. De andra två kom tillbaka, men inte Sam, rapporterar Inside Edition.

Foto: Youtube/Inside edition

Kunde återförenas efter fyra år – tack vare liten detalj

Åren gick – utan att hunden Sam kom tillbaka. Fyra år senare skulle Michael flytta till Fort Campbell i Kentucky men han drogs fortfarande till sina hemtrakter. Han ville hitta sin hund.

– Jag kom till Campbell och jag tittade hela tiden, jag fortsatte fram och tillbaka, jag åkte dit tre eller fyra gånger efter att jag flyttade hit, berättade Joy för WTVF.

Till slut visade det sig att ett mikrochip blev avgörande i jakten på den förlorade hunden. För det visade sig att hunden Sam kommit in till ett djurskydd i Ohio. När de tog en närmare titt på honom, och upptäckte chipet, kunde de också kontakta Michael som förstås blev lyrisk. Han körde direkt till djurskyddet och kunde återförenas med sin älskade hund fyra år senare. Se den underbara återföreningen i klippet nedan.

Vilka underbara bilder! Detta behöver vi mer än någonsin i dessa dystra pandemitider. Skriv gärna en uppmuntrande kommentar och dela inlägget vidare om du också vill sprida lite glädje!