Matte säger att det är dags att lämna parken – hundens underbara reaktion får hela nätet att skratta

Vi vet alla att människor och djur kan vara envisa som få.

Ett bra exempel på det är den här urgulliga huskyn, som nog är den mest envisa hund jag sett.

Titta bara på hans fantastiska reaktion när han får reda på att det är dags att lämna parken.

Att vara i parken kan nog vara det bästa en hund vet. Att få skutta omkring helt fritt, fånga bollar, träffa nya kompisar och rulla runt i gräset eller snön.

Men när det är dags att åka hem är det inte alls lika roligt. För vem vill lämna allt skoj i den friska luften bakom sig?

Bildkälla: Youtube

En hund som bestämt inte ville åka hem var i alla fall den här lilla huskyn, som hade haft en helt underbar stund i parken. Och när han förstod att det var dags att åka hem fick matte och husse jobba hårt.

Hunden la sig platt på gräsmattan och vägrade röra på sig. Så fort husse kom i närheten skrek han, nästan som ett ”ni får inte göra så här mot mig!”. Eller kanske ”Jag vill inte åka hem!”.

Bildkälla: Youtube

Vägrar röra sig

Matte försökte berätta att de faktiskt behövde åka hem. Men så fort de kom i närheten ylade hunden och rullade runt, nästan som om den försökte göra sig så tung och svåråtkomlig som möjligt.

Efter flera försök gav matte upp med sina övertalningsförsök. Till slut lyckas de lyfta upp hunden i armarna och bära honom hela vägen till bilen.

Bildkälla: Youtube

Videon har setts av över 150 000 människor på Youtube och jag förstår verkligen varför.

Trots att hunden fick ge upp den här gången är jag säker på att de snart kommer återvända till hans favoritplats i parken. Och än en gång kan han då få göra det han tycker är allra roligast, att leka i det fria och träffa sina kompisar!

Vilken fantastisk liten envis hund! Det här fick verkligen mig på bättre humör, dela gärna om du kände samma.