Hund vill bara leka men attackeras med sten, då smyger främlingen fram och gör det enda rätta

Pitbullen Buddha levde på gatan och hade ingenstans att ta vägen. Varje dag var en kamp för att kan skulle överleva. En dag  när han såg några barn i bostadsområdet försökte han börja leka, men då blev de rädda och kastade sten på honom.

Buddha skadades. Han var helt ensam och utan mat. Ingen brydde sig om honom.

Men en dag kom några djurhjältar och förändrade allt.

Vi vet inte så mycket om vad Buddha har varit med om tidigare. Men en sak som är säker är att den här vovven inte har haft det lätt. Han vandrade omkring på gatorna dag ut och dag in utan att ha ett tryggt och kärleksfullt hem.

På hans ansikte såg man att det enda han ville bara var att bli älskad. Men ingen brydde sig om honom, ingen såg honom. Buddha satt alldeles ensam i ett hörn i ett bostadsområde och hoppas att någon skulle hitta honom och ta hand om honom.

Foto: Youtube

När några barn i bostadsområdet dök upp blev ville Buddha bara leka med dem, men då attackerade de honom med sten. Buddha skadades och blev ännu mer rädd för människor.

Det slutade med att Buddha mest satt i ett hörn utomhus, oavsett väder, och gömde sig.

Foto: Youtube

När en kvinna fick syn på vovven ringde hon djurorganisationen Hope for Paws. Så fort de fick larmsamtalet och fick höra om den skadade hunden åkte de till platsen.

Foto: Youtube

När de fick syn på Buddha sitta i sitt hörn blev det helt bestörta. Buddha såg livrädd ut. Hans ansikte vittnade om att han varit med om fruktansvärda saker. Det var tydligt att han inte längre litade på människor.

Foto: Youtube

Men djurhjältarna tänkte inte ge upp, de tänkte inte låta hunden svälta till döds eller dö av sina skador. Med mycket tålamod och kärlek  försökte de vinna hundens förtroende. De gav honom mat och gav honom snälla blickar, något han kanske aldrig fått tidigare.

Foto: Youtube

Med tiden mjuknade Buddha upp och vågade sig närma människorna litegrann. Tillslut kände Buddha han kunde lita på de här människorna. De skulle inte kasta sten på honom, de skulle inte göra honom illa.

Foto: Youtube

Slutligen fick djurhjältarna med sig Buddha och satte sig i bilen med honom.

Foto: Youtube

Och bara på den här korta tiden är Buddhas förändring otrolig. Så fort de satte sig i bilen närmade sig huden djurhjältarna för att kela lite. Man ser tydligt hur glad och lugn Buddha är nu. han vet att han är i trygga händer.

Buddha har fått all vård han behöver och återhämtar sig hos djurorganisationen. Nu kan han äntligen få vila ut i trygga händer och med människor runtomkring sig som bryr sig om honom.

Foto: Youtube

Här kan du se en video om Buddha och hur det gick till när djurhjältarna hittade honom. 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/n37Q5RoaNn8″ /]

Nu hoppas vi att Buddha snart får komma till ett kärleksfullt och tryggt hem, precis som alla hundar förtjänar. Dela gärna om du håller med.