Hund sörjer sin 22-årige husse – djurets beteende vid graven krossar tusentals hjärtan

När 22-årige ägaren Will gick ur tiden, krossades familjens hjärtan.
Även på deras fyrbente medlem.
Bilderna på hur hunden Ace sörjer sin ägare träffar rakt i hjärtat.

En hund är en kamrat som står vid ens sida hela livet. De är trofasta och kärleksfulla varelser som ger oss så mycket här i livet.

En av alla hundägare som säkerligen fått ta emot mycket kärlek från sin hund genom åren är James William Warner. Han lämnade jordelivet alldeles för tidigt, och blev bara 22 år gammal.

När hans mamma nåddes av beskedet om sonenens bortgång var hon så klart helt förkrossad.

– Det är som att jag hade en upplevelse utanför kroppen. Jag bara kollapsade. Hela min värld var uppdelad i en miljon bitar, sade hon till tidningen Tennessean.

Hon passade då också på att berätta om hur mycket Will betytt för henne.

– Varje sekund jag bodde hos Will var en fröjd. Han var bara större än livet, han var bara en bra pojke. Han var så personlig.

Hundens starka reaktion vid graven

Även Wills älskade hund, som heter Ace, tog den unge mannens bortgång mycket hårt. Hunden Ace och husse var oskiljaktiga. De gick till och med i skolan tillsammans – Ace väntade i nämligen på honom i lastbilen.

– Den här hunden är så speciell och Will var så stolt över honom, sa hon.

När Will skulle föras till sin sista vila i augusti 2021 blev det om möjligt ännu tydligare för alla vilket starkt band hund och husse egentligen hade. Det visade sig inte minst när Ace plötsligt lade sig på graven där hans ägare låg begraven. Hunden ska heller aldrig ha lämnat platsen under hela begravningen.

James mamma delade med sig av bilder från ögonblicket då de tog ett sista farväl. Tusentals människor har skickat sina sympatier via inlägget genom att trycka på gilla-knapparna och/eller kommenterat inlägget med kärleksfulla ord.

Det är helt enkelt omöjligt att inte blir berörd av denna historia!

We laid Will to rest this afternoon due to extreme circumstances. This was not the plan but it was necessary. We want…

Posted by Christy West Warner on Sunday, August 15, 2021

Så otroligt vackert men ändå också så sorgligt samtidigt. Dela gärna vidare inlägget om Ace och James.