Djurvännerna ser en varelse skymta på tågrälsen, förstår att läget är akut och skyndar allt de kan

Något av det värsta jag vet är när djur lämnas till sitt eget öde av sina ägare. Allt för många människor kastar bort sina husdjur som om de inte vore värda något. Så är fallet i den här historien.

Tack och lov för att det finns människor som gör allt de kan för att hjälpa och rädda våra fyrbenta vänner. De förtjänar verkligen att hyllas!

Det var när Organisationen Hope for Paws fick ett akut samtal om en hund som bodde vid en tågräls som de förstod att de var tvungna att agera blixtsnabbt. Två personer från organisation körde snabbt dit och allting stämde. Lång bort såg de en hund som gick runt ensam och rädd mitt på tågrälsen.

Bildkälla: Hope for Paws / Youtube

Djurhjältarna från Hope for Paws visste precis vad som behövdes göra – att fånga in den förvirrade hunden så fort möjligt. De började med att försiktigt kasta mat mot hunden. Därefter närmar de sig sakta för att försöka fånga henne. Men den skräckslagna hunden blir livrädd och springer därifrån.

Bildkälla: Hope for Paws / Youtube

Till slut lyckas de att lugna hunden lite grann. Men djurhjältarna förstår snabbt att hunden har varit med om något mycket jobbigt – för hon gör vad som helst för att kunna rymma. Hon förstår ju inte att de bara vill väl.

Bildkälla: Hope for Paws / Youtube

Efter en lång kamp lyckas de få in hunden, som senare får namnet Tweedy, i en bur. Därefter kör de henne direkt till veterinären för en noggrann undersökning.

Bildkälla: Hope for Paws / Youtube

Mår bättre

Idag mår Tweedy mycket bättre och trivs hur bra som helst med både människor och andra hundar. Förhoppningsvis får hon snart ett permanent hem med en familj som ger henne lika mycket kärlek som hon förtjänar.

Bildkälla: Hope for Paws / Youtube

Här kan man se den intensiva räddningsaktionen:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/gD2Guho6uJc” /]

DELA GÄRNA SÅ ATT FLER FÅR UPP ÖGONEN FÖR HUR FARLIGT DET KAN BLI OM VI BARA LÄMNAR VÅRA KÄRA DJUR UTAN NÅGONSTANS ATT TA VÄGEN. DET KAN RÄDDA LIVET PÅ VÅRA FYRBENTA VÄNNER.