Hund dyker upp i kvinnas trädgård – när deras blickar möts inser vovven vad hon gjort i sitt förflutna

Hunden dök upp utanför kvinnans hem.
Plötsligt kände hon igen varifrån hon tidigare sett vovven.
Denna historia har redan värmt tiotusentals djurvänners hjärtan och det är inte svårt att förstå varför!

Plötsligt dök en hund upp i Kate Howards trädgård. En söt, brun vovve med vita markeringar i pälsen, bland annat ett sött drag i ansiktet.

Eftersom Kate är en sann djurvän blev hon bara glad av att se hunden.

Men snart skulle det visa sig att glädjen blev ännu större. Det visade sig nämligen att de hade en väldigt speciell historia tillsammans.

Hunden kände igen kvinnan

Det var en helt vanlig dag för två år sedan som Kate tittade ut och mötte hundens blick. Då hörde hon att hundens ägare kallade på henne.

”Alla hundar är perfekta men hon var speciellt charmig. Hennes ägare försökte få henne att fortsätta gå men hon stannade kvar. Hon ropade på henne. ”Winnie! Kom nu!” Hennes namn var Winnie!”, skriver Kate på Twitter.

Att hunden stannade kvar och mötte Kates blick visade sig ha att göra med deras gemensamma förflutna.

Året dessförinnan hade Kate nämligen varit fostermamma åt en valp på hösten.

”Hon var en mjuk, vickande liten valp som jag gav namnet Winnie”, skriver Kate och berättar att hon grät i tre dagar efter att hunden lämnades för adoption.

”Jag var orolig för om hon skulle hitta ett bra hem”.

Blev granne med tidigare fosterhunden

Kate hade hunnit flytta under tiden efter det att hundvalpen bodde hos henne. Nu visade det sig att hon blivit granne – med sin fosterhunds nya familj!

Det var förmodligen därför som hunden kände igen henne den där helt vanliga dagen, som blev en mycket speciell dag för Kate.

”Hennes päls var fortfarande mjuk, örat fortfarande krokigt och svansen fortfarande viftande. Här är hon i all sin fulla vuxna prakt och jag hoppas att hon värmer ditt hjärta också!”, skriver Kate på Twitter där hennes inlägg gillats av tiotusentals djurvänner.

Kates budskap till alla hundägare är att adoptera vovvar i stället för att köpa en ny, vilket vi verkligen ställer upp på!

Här nedan kan man se när Winnie får träffa Kates hund Foxy:

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar!