Hund dumpas när ägaren inte längre vill att hon ska få leva – det som hände sen är förkrossande

Hundarna är utan tvekan människans bästa vän. Men det är tyvärr inte alltid som människan är hundens bästa vän.

En liten fluffig hundtös övergavs mitt på en parkeringsplats, med alla hennes tillhörigheter och ett sorgligt meddelande från hennes ägare.

En hund är alltid lojal mot sin matte eller husse och står vid vår sida livet ut. Dessvärre är det dock inte alltid som dess människor är lika lojala mot dem.

Nyligen hittades en söt liten hund övergiven med alla hennes leksaker ihoppackade i kassar bredvid henne…

Någon vänlig själ fann henne och beslutade sig för att ta kontakt med Miri’s Haven Senior Dog Rescue, som genast kom till undsättning.

Inte lång tid kvar

De noterade snabbt att Princess, som de kommit att kalla henne, är en gammal dam på 16 år med inte så lång tid kvar på jorden. Hon lider bland annat av en njursjukdom, men har inte ont på något vis.

Djurhemmet beslutade sig för att ge Princess en behaglig sista tid i livet, vilket hennes människofamilj inte gav henne.

Hjärtskärande lappen

Hennes förra ägare hade skrivit en lapp som låg lämnad bredvid henne. På lappen kunde man läsa det förkrossande orden om att de ville att hon skulle avlivas.

Den som lämnade den här underbara flickan bad att hon skulle avlivas och att alla hennes tillhörigheter skulle skänkas till andra hundar efter hennes död”, säger Georgia Dodson, grundare av Miri’s Haven Senior Dog Rescue till The Dodo.

Numera har Princess slagit sig till ro i djurhemmet efter att ha blivit dumpad av det som möjligen var den enda familj hon någonsin känt.

Trots hennes ålder och krämpor så är hon en glad tjej. På djurhemmet får hon den vård i livets slutskede som hon förtjänar – allt för att hon ska må bra och känna sig lycklig.

Hoppas att hon får en lång och lycklig sista tid i livet. Och att någon kärleksfull människa vill ta sig an att adoptera henne.

Vad tänker du om Princess öde? Skriv gärna en kommentar på Facebook.