Hund biter bebis och släpar henne mot dörren – då inser mamman att det förskräckliga håller på att hända

Har du någon gång hört någon säga att en pitbull bara är aggressiv och läskig? Många tycker att de har en ”arg” framtoning. Och visst, det kan man tycka. Men i grund och botten handlar hundars beteende om ägaren och hur den uppfostrar sin hund. 

 

 

Youtube

Det var sent på kvällen och Latana Chai hade just nattat sin sju månader gamla bebis i Kalifornien, USA. Hon gick därefter och lade sig i sängen för att sova. Då hörde hon ett högt bankade ljud.

Youtube

Utanför sovrumsdörren stod hennes hund och krafsade och ylade för att få uppmärksamhet.

Branden spred sig

Sasha försökte säga till sin matte vad som höll på att hända, nämligen att huset höll på att brinna ner.

– Föga anade jag att hon försökte varna oss för elden. Jag klev upp ur sängen för att se efter vad det var frågan om. I samma ögonblick som jag öppnade bakdörren sprang Sasha in i lägenheten, rakt in i sovrummet, säger Latana Chai enligt Daily Mail.

Youtube

Latana och hennes familj bodde i ett stort tvåvåningshus bestående av totalt fyra lägenheter.

Efter att hon väckts av hunden såg hon att grannlägenheten, där kusinen bor, stod i lågor.

Youtube

Latana försökte febrilt få ut bebisen ur huset, då ser hon hur hunden biter tag i barnets blöja och drog ut henne i säkerhet.

Det var då hon förstod vilken enorm hjälteinsats Sasha hade gjort.
– Tack vare Sasha lyckades vi komma ut i säkerhet och ringa 911. Vi fick ut alla ur deras hem ut i säkerhet. Jag har Sasha att tacka för mitt och mina barns liv. Hon räddade oss alla. Hon är vår hjälte. Utan henne hade vi förmodligen inte klarat oss ut ur huset, säger Latana.

Youtube

I klippet nedan berättar mamman mer om den skakande händelsen: 

Det här är en av många anledningar till att älska hundar! Jag vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hända om inte Sasha hade varnat sin matte.

Nu tycker jag att vi sprider vidare detta för att hylla den duktiga hunden Sasha!