FOTO: Facebook

Hunden som varit borta i flera år har äntligen fått komma hem – titta nu när han får krama matte igen!

.

Tidigare den här månaden tog volontärer på ett djurhem i Ukraina in en stor hemlös hund från gatan. Hans kraftigt såriga päls antydde att han varit med om något fruktansvärt.

Djurräddarna var fast beslutna om att hitta ett nytt hem till honom – men de hade ingen aning om att han redan hade ett hem. Där någon saknade honom oerhört mycket… 

Samma dag som djurhemmet plockade in hunden Lord publicerade de detta foto på Facebook i hopp om att någon skulle ge sig till känna.

MKP ”Schaslivі tvarini”

Som ni ser var inte Lord i det bästa skicket och ingen vet riktigt vad han har gått igenom. När djurhemmet hittade honom var han ledsen och i behov av akut vård.

Lyckligtvis behövde inte djurhemmet leta särskilt länge efter någon som ville ta hand om honom.

För någonstans därute fanns det faktiskt en person som saknade honom.

En kvinna hade sett fotot på Facebook och hörde omedelbart av sig till djurhemmet.

Enligt The Dodo uppger kvinnan att hunden stals från hennes trädgård 2017 och hon har inte sett honom sedan den dagen. Hon trodde aldrig att Lord fortfarande var vid liv.

”Hon hade letat efter sin hund i två års tid”, säger Galina Lekunova som arbetar på djurhemmet.

Nästa dag arrangerades ett möte där kvinnan och hunden äntligen fick återförenas.

Det här är så hjärtskärande att se:

https://www.facebook.com/schastlivie.zhivotnie/videos/678409809248332/?__xts__[0]=68.ARB436heS3pJC6mGuyYS4H8ouedVDwMBNcOD03gNJyWxnpWYOh3OIBnDcuGjWC71Jhzp1XZqeECkeYfATgnUiyZ402hFgO-wiKqngSLbdNt5Ys9iqcXC_Cg4IcJ0F2INDPNRBOnbmycQLp3Yz4XOEzt1YtAGe2-HxrMLKDGqMKbRPMw-eLUwVLzZc6KI7M3xzrbe5Qz3dYbiVpg-mOeIiDnIiln6Auqe7ZPPL0OlerkgXFxtgV3b8kdCOjmaETMYv6NYakIYU7Jhy1x6J6oURoNakABUb9N9KLZOqAdxJssRJEEs_ihZaAtfVaDLQEEhE8WmQbRtRwpQaUP6KigrrI3F0ymVS8zyu3KF3g&__tn__=-R

Man kunde verkligen se hur mycket Lord hade väntat på det här ögonblicket! Så fantastiskt att se!

Blev du också glad av detta? Dela då vidare artikeln för att visa dina vänner!