Herrelös hund får komma till sitt nya hem – vad hon gör när dörren öppnas första gången rör oss till tårar

Hundens reaktion när hon äntligen får komma hem rör djurvänner till tårar.

Alla hundar förtjänar att få bli älskade och ge villkorslös kärlek tillbaka till sina ägare. Men för många hundar kan anpassningen till ett nytt hem vara en svår prövning.

Hunden Valentine hade använts för att avla fram valpar under en längre tid, när hon till slut blev adopterad av Ashley och hennes fästman. Den fyrbenta vännen var mycket osäker när de träffades för första gången.

– Hon var väldigt blyg när vi träffade henne första gången. Hon öppnade inte upp för oss, och vi kunde inte få en känsla för hennes personlighet under vårt möte och hälsa med henne. Man kunde se att hennes själ var krossad och att hon såg så ledsen ut, säger sa Ashley Moses, Valentines mamma, till djursajten The Dodo.

Hon förklarar att hon redan när hon såg ett foto på hunden, som är en blandras mellan dalmatiner och pitbull, första gången visste att det var rätt hund för familjen.

Men när vovven för första gången skulle få komma till sitt nya hem hände någonting oväntat. Valentine var väldigt osäker i sin nya miljö och verkade först inte vilja gå in i huset. Hon gömde sig och försökte stanna kvar ute.

– Hon var livrädd, men vi lockade in henne med massor av godsaker. Hon förblev väldigt avstängd, ledsen och ville inte interagera med oss ​​så mycket hela natten, säger Ashley som fångade hela reaktionen på video.

Klippet har fått hundratusentals visningar på sociala medie-appen Tiktok.

Morgonen därpå vaknade hela familjen upp tillsammans med sin nya fyrbenta medlem. Och nu var Valentine på strålande humör. Hon gav sina nya ägare pussar och det kändes verkligen som att hon hade hittat hem – till slut.

Tack till er djurvänner som verkligen gör skillnad för våra fyrbenta kompisar i världen! Dela gärna vidare inlägget för att hylla vardagshjältarna som gör skillnad för djuren!