Hemlösa hunden Sally har besökt sin favoritrestaurang i 1 år – får mat av snälla ägaren varje kväll

I andra länder, som USA, Mexiko och Thailand, är det extremt vanligt med hemlösa hundar. Dessa stackare har som enda mål att hitta mat för dagen för att klara sig, och allt de önskar är att få lite kärlek.

Många ägnar inte mycket omtanke till dessa herrelösa hundar, i synnerhet inte butiksägare och restaurangägare som ofta jagar bort dem från deras territorium. Men det gjorde inte personalen på en Subway-restauran i New Mexico.

Återvänder varje kväll

När restaurangföreståndaren såg hur Sally snällt och försynt stod utanför kedjan och kikade brast hans hjärta. Han kunde inte neka den lilla hunden mat, varför skulle han?

Sally fick middag, och har sedan dess lojalt återvänt till sin favoritrestaurang varje kväll i ett års tid.

Då Sally är herrelös visste ingen vad hon hette. Men restaurangpesonalen gav henne en identitet i form av namnet ”Subway Sally”.

Flera har sett den fina lilla vovven sitta utanför restaurangen och filmat henne. Nu gör Subway-Sally succé på nätet då hon smälter många hjärtan.

https://twitter.com/wydsimp/status/1214252146486591488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2Fanimals%2Fstray-dog-visits-restaurant-every-day-for-free-food%2F

Alla hundar förtjänar att bli sedda. Dela gärna för att hylla denna fina restaurangpersonal som är ett föredöme för andra.