Hemlösa hunden ger sin hjälte en puss – kvinnan blir så kär att hon adopterar vovven direkt

Hemlösa hunden ger sin hjälte en puss – kvinnan blir så kär att hon adopterar vovven direkt

Det finns ingenting som säger att alla hundar inte förtjänar ovillkorlig kärlek och ett evigt hem. Hundens utseende spelar verkligen ingen roll, för vi vet alla att den egentliga skönheten finns inombords.

Precis så resonerade Adan Adan, som räddade en liten rörelsehindrad hund vid namn Freddie Mercury. Hon tar hand om hundar åt ett djurhem varas hundar behöver fosterhem, men denna gången var det annorlunda.

Freddie Mercury och Adan formade ett otroligt band. Och när Freddie gjorde vad Adan såg som ett tecken var hon bara tvungen att adoptera henne.

Den lilla hunden Freddie Mercury behandlades som smuts av sin förra ägare. Hon kunde till slut räddas och lämnades över till ett djurhem för att återfå chansen till ett dugligt och rättvist liv.

Räddades från förra ägaren

Freddie mådde inte bra. Hennes ben var deformerade, vilket verkade vara något hon fått redan vid födseln, och de var tvungna att ta ut 17 tänder.

Personalen trodde det skulle bli svårt att adoptera bort lilla Freddie. Jämfört med en golden retriever eller labrador såg hon väldigt annorlunda ut, och många kanske skulle mena att Freddie inte var vacker.

Som tur var finns det djurvänner i den här världen som är helt underbara. Och en av dem är Adan.

Hjälpte hundar få fosterhem

Adan jobbade nära med ett djurhem där hon såg till att hundar fick bo hos henne i form av fosterhem, i väntan på att de skulle adopteras.

– Jag brukar inte emotionell när jag kommer in till djurhemmet för att hämta en hund. För jag vet att det hjälper inte en rädd hund, berättar Adan för The Dodo.

En dag när hon kom in på djurhemmet fanns Freddie Mercury där. Hon skulle ge henne ett fosterhem så att hon skulle få känna sig säker och återigen bli den fina hund hon en gång varit.

Blev kär i Freddie

Efter en fyra timmar lång bilresa var de till slut hemma. Men för Adan blev deras möte väldigt annorlunda.

Adan, som inte brukade bli emotionell för de hundar hon tog hem, kände starkt för den lilla jycken.

– Jag var lugn fram tills dess att jag satte ner henne på marken och såg hur hennes ben spretade ut.

Den lilla hunden hade svårt att gå och Adan valde att ta upp henne i famnen. Freddie försökte slicka henne i ansiktet, som en gest av att hon var trygg och gillade henne. Det var då Adan hjärta smälte.

Hon hade aldrig känt så för en hund som ho tagit hem tidigare – och valde att adoptera lilla Freddie permanent.

”Jag är här för henne varje steg”

Att ha en hund med speciella behov för med sig en hel del andra typer av utmaningar. Adan var fast besluten om att Freddie skulle få vara som vilken hund som helst, och få all kärlek och bus hon behövde och förtjänade.

– Jag är här för henne varje steg. Hon förtjänar minst lika mycket som alla andra, men det är någonting väldigt speciellt med den här lilla. Hon tittar på dig med så mycket tacksamhet, säger Adan.

Sedan Adan adopterade Freddie Mercury startade hon ett Instagram-sida där människor från hela världen kan följa hennes varje steg.

Vi är så glada över att Freddie Mercury fick ett hem där hon blir älskad för den hon är.

Alla hundar förtjänar den kärlek som Freddie får. Dela om du håller med!